Συγκλονίζουν οι Έλληνες πιλότοι που γλίτωσαν την σφαγή στην Καμπούλ – Πώς γλίτωσαν την τελευταία στιγμή από τα πυρά των τρομοκρατών


Έτσι σώθηκαν οι Έλληνες πιλότοι στην Καμπούλ - ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή των Ελλήνων πιλότων που γλίτωσαν την τελευταία στιγμή από την επίθεση των τρομοκρατών στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου Intercontinental στην Καμπούλ.

Ο Έλληνας πιλότος Βασίλης Βασιλείου, λέει ότι όταν άκουσε τους πυροβολισμούς, αμέσως έσβησε τα φώτα του δωματίου του. Ήταν στον 5ο όροφο, εκεί όπου κατέληξαν οι τρομοκράτες και θέρισαν ζωές.

«Είδα τους σεκιούριτι να τρέχουν προς το βουνό, περίπου 10 άτομα», λέει. Στη συνέχεια, περιγράφει πως ανενόχλητοι οι τρομοκράτες έφτασαν στο δωμάτιό του. Πρώτα, έσπασαν την πόρτα του διπλανού δωματίου, ώστε να μπορούν να παρατηρούν και να «χτυπάνε» στην πλατεία.

Realshave.gr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μετά όμως, μπήκαν στο δικό του δωμάτιο. Εκείνος όμως είχε προλάβει να σκεφτεί πως θα έσωζε τη ζωή του. Άνοιξε την μπαλκονόπορτα για να νομίσουν οι τρομοκράτες πως είχε πηδήξει από το μπαλκόνι.

Και μετά: «…αναποδογύρισα ένα από τα δυο κρεβάτια, έβαλα το στρώμα στην πόρτα, άφησα το επίστρωμα κάτω και πήρα το μονό κρεβάτι, ξάπλωσα στο πάτωμα και το κρατούσα 10 πόντους από το έδαφος».

Οι τρομοκράτες μπήκαν και στο δωμάτιό του. Αλλά για καλή του τύχη, πυροβόλησαν το δεύτερο κρεβάτι που υπήρχε στο δωμάτιο και όχι εκείνο που κρυβόταν ο Έλληνας πιλότος.

Διαβάστε την συνέχεια στο eleftherostypos.gr


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});