Επίτιμος δημότης Καλύμνου ο Τσίπρας - Πόσο κοστίζει η επίσκεψή του

Επίτιμος δημότης Καλύμνου ο Τσίπρας - Πόσο κοστίζει η επίσκεψή του. Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να ζητήσει επίλυση προβλημάτων του νησιού
Επίτιμος δημότης Καλύμνου θα ανακηρυχθεί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας που θα επισκεφθεί το νησί για να παραστεί στον εορτασμό των Θεοφανείων.

Την απόφαση ανακήρυξης πήρε το δημοτικό συμβούλιο Καλύμνου σε έκτακτη συνεδρίαση του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο- Αναγνωστήριο του Δήμου.

Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε επίσης να θέσει στον πρωθυπουργό ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν το νησί επιδιώκοντας τη δρομολόγηση λύσεων.

Στο μεταξύ όπως αναφέρει ο ενημερωτικός ιστότοπος kalymnos-news.gr πυρετώδεις ήταν σήμερα στο νησί οι προετοιμασίες για την υποδοχή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κάλυμνο.Από το πρωί της Παρασκευής ελλιμενίζονται στο λιμάνι της Καλύμνου η Κ/Φ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» του ΠΝ και το νεότευκτο Περιπολικό Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΑΘ) 090 «ΓΑΥΔΟΣ» του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Στο μόλο (κορδόνι) απ’ όπου θα γίνει η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, έχει τοποθετηθεί η εξέδρα, ενώ ο θαλάσσιος χώρος μεταξύ κορδονιού και Επαρχείου έχει εκκενωθεί από τα πάσης φύσεως σκάφη.

 Διαβάστε τη συνέχεια στο www.parapolitika.gr