Στρατοδικείο Λάρισας: Φυλάκιση στρατιωτικών για κλοπή καυσίμων Επίδομα θέρμανσης 2019: Πότε πληρώνεται το επίδομα πετρελαίου 2019
Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το πετρέλαιο θέρμανσης – Πώς θα κάνετε την αίτηση – Τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρώσετε

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι σήμερα η υποβολή - Πώς θα κάνετε αίτηση

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τελειώνει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης. Η πρώτη πληρωμή που θα γίνει έως τις 15 Φεβρουαρίου, θα είναι μειωμένη κατά 50% σε σχέση με πέρυσι. Για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν από αύριο Τρίτη 16 Ιανουαρίου μέχρι και 31 Μάιου η πληρωμή θα γίνει έως τις 30 Ιουνίου 2018.

Για όσους υποβάλουν την τελευταία στιγμή την αίτηση για το πετρέλαιο θέρμανσης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (www.aade.gr και τις «υπηρεσίες προς πολίτες» πατώντας την επιλογή «Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης» και κατόπιν την «Είσοδο στην εφαρμογή» που θα οδηγεί στην σελίδα Επίδομα πετρελαίου η οποία ανοίγει με τη συμπλήρωση των προσωπικών κωδικών.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εκεί θα πρέπει να συμπληρώσετε:

*Τον Αριθμό παροχής της Δ.Ε.Η.

*Αν διαμένετε σε μονοκατοικία ή πολυκατοικία.

*Αν είστε ιδιοκτήτης ή ένοικος οπότε συμπληρώνετε τον Α.Φ.Μ. του ιδιοκτήτη.

*Τον IBAN λογαριασμό στον οποίο θα πιστωθεί το επίδομα.

*Αποδέχεστε τους σχετικούς όρους

*Επιλέγετε  υποβολή αίτησης

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τι πρέπει να προσέξετε

Η σωστή αναγραφή του Α.Φ.Μ. σας ή του Α.Φ.Μ. διαχειριστή-εκπροσώπου αν πρόκειται για πολυκατοικία ή του Α.Φ.Μ. της πολυκατοικίας εφόσον έχει δηλωθεί από το διαχειριστή.

Η σωστή αναγραφή του αριθμού παροχής της Δ.Ε.Η. ή του κοινόχρηστου αριθμού παροχής, αν πρόκειται για πολυκατοικία.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα στοιχεία του Α.Φ.Μ. και του αριθμού παροχής της Δ.Ε.Η. πρέπει να είναι τα ίδια στο παραστατικό του προμηθευτή και στην αίτησή σας.

Πηγή: aftodioikisi.gr


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});