Επίδομα Παραμεθορίου: Θα καταβληθεί ή όχι αναδρομικά τον Φεβρουάριο; Τι λένε οι πληροφορίες του Armyvoice.gr


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Πλησιάζουν οι μέρες και η αγωνία των στελεχών εντείνεται για τα χρήματα που θα λάβουν αυτόν τον μήνα, τον δεύτερο που πληρώνονται με το νέο ειδικό μισθολόγιο.

Τις επόμενες ημέρες, κάπου μεταξύ 18 και 20 του μήνα αναμένεται να αναρτηθούν τα φύλλα μισθοδοσίας και η αγωνία μεγαλώνει.

Θα έχουν τα ίδια λάθη στην κατάταξη στα κλιμάκια της κάθε κατηγορίας ή θα έχουν διορθωθεί;

Θα καταβληθεί το επίδομα παραμεθορίου αναδρομικά για όλο το 2017 όπως άλλωστε δικαιούνται όλα τα στελέχη που κατά τον νόμο πρόκειται στο εξής να το λαμβάνουν ή όχι;

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο Λιμενικό, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική έχει δοθεί από την ηγεσία η πληροφορία ότι τα αναδρομικά του επιδόματος παραμεθορίου θα καταβληθούν με τον μισθό του Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, οι σχετικές ανακοινώσεις έχουν γίνει ήδη από τον Οκτώβριο.

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ωστόσο, δεν υπάρχει καμία τέτοια ανακοίνωση. Πληροφορίες που φθάνουν στο Armyvoice.gr αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής ΔΕΝ έχει δοθεί στις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες η εντολή να περιλάβουν τα αναδρομικά  από 1/1/2017 για το επίδομα παραμεθορίου στους μισθούς των νέων δικαιούχων, οι οποίοι έχουν μόνο το επίδομα για τον μήνα Φεβρουάριο.

Βέβαια υπολείπονται μερικά 24ωρα για την έκδοση των φύλλων μισθοδοσίας, αλλά οι ενδείξεις αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να δοθούν τα 1200 ευρώ μεικτά που είναι τα αναδρομικά για το επίδομα παραμεθορίου για όλο το 2017, όπως θεσμοθετήθηκε με τον νόμο για το νέο μισθολόγιο.

Μακάρι στα επόμενα 24ωρα να δοθεί η εντολή καταβολής και να λάβουν τα στελέχη αναδρομικά τα χρήματα που δικαιούνται, με τον μισθό του Φεβρουαρίου.

>


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Προηγούμενο άρθροΡωσική παρέμβαση στο Σκοπιανό – Τι είπε ο Λαβρόφ
Επόμενο άρθροΘρήνος για τον στρατηγό Ιωάννη Γιαμαλάκη
Ιωάννα Ηλιάδη - Ioanna Iliadi
Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Kάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Έχει ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).