Δυο στρατιωτικά αεροδρόμια στο "μάτι" του ομίλου TUI - Τι προτείνει

Δυο στρατιωτικά αεροδρόμια στο "μάτι" του ομίλου TUI - Τι θέμα θέτει ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου για δυο στρατιωτικά αεροδρόμια

Δυο στρατιωτικά αεροδρόμια στο "μάτι" του ομίλου TUI - Τι προτείνειΤην υποστήριξη πολιτικών πτήσεων από δυο στρατιωτικά αεροδρόμια "προωθεί" ο παγκόσμιος τουριστικό γίγαντας, ο όμιλος TUI, προκειμένου να ενισχυθεί το τουριστικό ρεύμα σε συγκεκριμένη περιοχή της Ελλάδας.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Fritz Joussen άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι επιθυμεί να επεκταθεί τουριστικά στην Πελοπόννησο και έθεσε καθαρά θέμα τουριστικής αξιοποίησης δυο στρατιωτικών αεροδρομίων.

Του αεροδρομίου της Τρίπολης και της Ανδραβίδας.Η αναστολή λειτουργίας της Μοίρας 339 στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας και οι ανακατατάξεις που έγιναν έφερε και πιέσεις για την αξιοποίηση του αεροδρομίου τουριστικά, κάτι που αποτελεί διακαή πόθο πολλών κατοίκων στην περιοχή.

Το ίδιο συμβαίνει και στην Τρίπολη, όπου επωνύμως πολλοί παράγοντες από την Περιφέρεια έχουν ήδη ταχθεί ανοιχτά στην τουριστική αξιοποίηση του αεροδρομίου.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε επόμενο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για την παραχώρηση σε ιδιώτες ενός ακόμα «πακέτου» αεροδρομίων, τα οποία θα μπορούν να λειτουργούν ανταγωνιστικά ως προς τα 14 που έχει αναλάβει να διαχειρίζεται η Fraport Greece.