Αξιωματικός παράδειγμα προς μίμηση! Δείτε τι έκανε

Αξιωματικός παράδειγμα προς μίμηση! Δείτε τι έκανε και πώς τιμήθηκε από τους συνδικαλιστές συναδέλφους του

Αξιωματικός παράδειγμα προς μίμηση! Δείτε τι έκανε


Υπερήφανοι αισθάνονται οι αξιωματικοί του Κυπριακού Στρατού, από τον συνάδελφό τους Υπολοχαγό (ΠΖ) Πέτρου Σάββα, ο οποίος κατασκεύασε λογισμικό το οποίο αυξάνει τις δυνατότητες συγκεκριμένου οπλικού συστήματος!

Οι συνδικαλιστές της Εθνικής Φρουράς, το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΑΚΣ), πήραν το πρόγραμμα που κατασκεύασε ο συνάδελφός τους, προμηθεύτηκαν επτά συσκευές ipad, εγκατέστησαν το πρόγραμμα και τις παρέδωσαν στην Εθνική Φρουρά, "στα πλαίσια των προσπαθειών για μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων της¨.

Εδώ είναι που χρειάζεται ένα δεύτερο εύγε!


Η ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου των αξιωματικών


Το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του Συνδέσμου Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΑΚΣ), παρέδωσεε η παράδoση επτά (7) συσκευές iPads στην Εθνική Φρουρά (Ε.Φ), στα πλαίσια των προσπαθειών για μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων της.

Σκοπός της δωρεάς αυτής, είναι η εγκατάσταση στις υπόψη συσκευές  του βλητικού προγράμματος που δημιούργησε ο συνάδελφος Υπολοχαγός (ΠΖ) Πέτρου Σάββας  και η χρησιμοποίησή του από Μονάδες της Ε.Φ.Μέσω του λογισμικού που αναπτύχθηκε αυξάνονται δραστικά η ακρίβεια και η ταχύτητα εξαγωγής των δεδομένων βολής συγκεκριμένου οπλικού συστήματος.

Στο σημείο αυτό γίνεται ιδιαίτερη μνεία στον συνάδελφο Πέτρου Σάββα ο οποίος εργάστηκε μεθοδικά και αθόρυβα, εις βάρος του ελεύθερου του χρόνου, με σκοπό την δημιουργία του υπόψη λογισμικού και τον προβάλουμε ως παράδειγμα προς μίμηση.