Τιμήθηκε ο “γαύρος” Συνταγματάρχης γνωστός με το ψευδώνυμο “Ντέταρι” – Έκλεισε την ομιλία του με το «Θρύλε Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου»

Τιμήθηκε ο "γαύρος" Συνταγματάρχης γνωστός με το ψευδώνυμο "Ντέταρι

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στην κοσμική ταβέρνα στο λόφο Ασπίδος του Άργους, πριν από μερικές εβδομάδες τα ιδρυτικά στελέχη της Π.Ε.Φ.Ο. Αργολίδας (της πρώτης Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού στην Πελοπόννησο), τίμησαν τον 54χρονο αξιωματικό του Μηχανικού (Συνταγματάρχη ε.α.) Νίκο Αποστολίδη.

Ο τιμώμενος, που είχε μακρά θητεία στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου, είναι γέννημα θρέμμα αλλά και σημερινός κάτοικος της Τούμπας (το σπίτι του απέχει μια ανάσα από το γήπεδο!) και δεν χάνει παιχνίδι της ομάδας όπου αυτή κι αν παίζει.

Την τιμητική πλακέτα έδωσε στον κ. Αποστολίδη ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Άργους και φανατικός Ολυμπιακός Πέτρος Κουτσόπουλος. Ο τιμώμενος ευχαρίστησε τα ιδρυτικά στελέχη της πρώτης ΠΕΦΟ Πελοποννήσου, ενώ, εμφανώς συγκινημένος δήλωσε πως «έγινε… γαύρος από ηλικία 5 χρόνων».

Έκλεισε δε την σύντομη ομιλία του με το «Θρύλε Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο συνάδελφος του κ. Αποστολίδη κ. Πέτρος Μαλαμίδης, επίσης αξιωματικός του Στρατού, θυμήθηκε ότι όταν οι νεοσύλλεκτοι του ΚΕΜΧ Ναυπλίου, έχοντας συμπληρώσει την βασική τους εκπαίδευση, αποχωρούσαν για άλλες Μονάδες, το στρατόπεδο δονούνταν από την ιαχή «Ντέταρι-Ντέταρι» καθώς ο κ. Αποστολίδης ήταν γνωστός με το όνομα του μεγάλου άσου του «Θρύλου».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ευχήθηκαν υγεία και μακροημέρευση στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά είπαν “δεν είναι πλέον πρόεδρος, είναι ηγέτης”.

Covid19: Έχει ατομική ευθύνη ο ΥΕΘΑ ή ...YOLO; click

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μέλη της ΘΥΡΑΣ 7 Άργους, που ακολουθούν τον Ολυμπιακό σε όποιο γήπεδο του πλανήτη κι αν παίζει. Επικράτησε φυσικά ευχάριστη ατμόσφαιρα με τους παρευρισκόμενους (όλους, μιας κάποιας… ηλικίας) να θυμούνται περιστατικά από τους αγώνες του «Θρύλου» σε διάφορα μέρη στους οποίους παρακολουθούσαν.

Αναφορά έγινε και στον Κώστα Μπαρμπή που ενθάρρυνε τότε τη δημιουργία της ΠΕΦΟ και αποφασίστηκε στο άμεσο μέλλον να τον καλέσουν στο Άργος για να μιλήσει με αντικείμενο κάποιο ιστορικό θέμα.

Πηγή: argolika.gr