Συντάξεις Χηρείας: "Παρών" στις κινητοποιήσεις δηλώνει ο Σύλλογος ΑΞΙΑ

Συντάξεις Χηρείας: "Παρών" στις κινητοποιήσεις δηλώνει ο Σύλλογος ΑΞΙΑ - Σε ποιες κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν τα μέλη του Συλλόγου


Συντάξεις Χηρείας: "Παρών" στις κινητοποιήσεις δηλώνει ο Σύλλογος ΑΞΙΑΟ Σύλλογος ΑΞΙΑ βρίσκεται παντού! Έτσι τις επόμενες ημέρες τα μέλη του Συλλόγου ΑΞΙΑ θα συμμετάσχουν στις παρακάτω εκδηλώσεις - κινητοποιήσεις:


-14/12, ημέρα Πέμπτη, στη Λάρισα, στη διαδήλωση που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ και θα γίνει στην Πλατεία Ταχυδρομείου στις 10:30. Χαιρετισμό θα απευθύνει το μέλος του ΔΣ κ. Έφη Γκόνα.-15/12, ημέρα Παρασκευή, στις 17:00, στην Αθήνα, στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι συνταξιοδοτικές οργανώσεις ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΝΑΤ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΟΕΕ, Δικηγόρων κλπ. Χαιρετισμός θα απευθύνει το μέλος μας Φανή Κούρου.


-15/12, ημέρα Παρασκευή, στις 19:00, στην Πάτρα στην εκδήλωση που συνδιοργανώνει ο Σύλλογος ΑΞΙΑ με φορείς εργαζομένων και συνταξιούχων για ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό με κεντρικό ομιλητή τον κ. Ρωμανιά. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Α' Αντιπρόεδρος κ. Καλλιόπη Δεληγιάννη.


-16/12, ημέρα Σάββατο, στις 13:30, στην Αθήνα στην εκδήλωση <<Σύγχρονες Πολιτικές για την προστασία της οικογένειας>> στο πλαίσιο του συνεδρίου της ΝΔ. Χαιρετισμό - τοποθέτηση από τη Γενική Γραμματέα του ΔΣ Χριστίνα Τσέτουρα.