ΠΟΜΕΝΣ: Καταγγέλλει υπολοχαγό για "εκλογομαγειρέματα"

ΠΟΜΕΝΣ: Καταγγέλλει υπολοχαγό για "εκλογομαγειρέματα" στη Θεσσαλονίκη

ΠΟΜΕΝΣ: Καταγγέλλει υπολοχαγό για "εκλογομαγειρέματα"Η ΠΟΜΕΝΣ με ανακοίνωσή της καταγγέλλει ονομαστικά υπολοχαγό για "εκλογομαγειρέματα" στην Ένωση Στρατιωτικών στη Θεσσαλονίκη.


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ έχει από τη Δευτέρα γίνει αποδέκτης σωρείας τηλεφωνημάτων-καταγγελιών από συναδέλφους στρατιωτικούς που υπηρετούν στο Νομό Θεσσαλονίκης.


Αιτία η εσκεμμένη ολιγωρία που επιδεικνύει το νυν Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Θεσσαλονίκης, εν όψει των επικείμενων αρχαιρεσιών στις 21/1/18 και ιδιαίτερα ο σημερινός Πρόεδρος της Ένωσης, Υπολοχαγός .....
___________________________________________________________________
Ο αναφερόμενος στην ανακοίνωση υπολοχαγός,  την οποία μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ  μας ζήτησε να αφαιρέσουμε το όνομά του στέλνοντας e-mail από τη διεύθυνση Mixalis Kardamilas <******@yahoo.gr> με το εξής περιεχόμενο - η ορθογραφία και η σύνταξη του κειμένου είναι η αυθεντική:

  Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι εάν αύριο μέχρι της 12 μεσημβρινή δε κατεβάσετε το άρθρο το οποίο με ονοματίζει ,με σπιλώνει και με συκοφαντεί δημοσίως, θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας.  Θα ήταν καλύτερο να ελέγχεται τους πληροφοριοδοτες σας για την συγκομιδή των ειδήσεων σας. Εκτίθεστε.          Κάπως έτσι θα σας περνούμε στα σοβαρά.) .

Αφαιρέσαμε το όνομα αφού ενοχλήθηκε από το δικό μας δημοσίευμα. Μπορείτε όμως να το δείτε στην ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ, κάνοντας κλικ ΕΔΩ
____________________________________________________________________

Σύμφωνα με καταγγελίες, πάνω από εκατόν πενήντα αιτήσεις εγγραφής συναδέλφων στρατιωτικών έχουν αποσταλεί από την Παρασκευή στην διεύθυνση κατοικίας του Προέδρου της Θεσσαλονίκης (μετά από υπόδειξή του). Παρόλα αυτά ο κ. Υπολοχαγός ΔΕΝ τις παραλαμβάνει, ως οφείλει.

Ο λόγος, αν και δεν έχει διατυπωθεί επίσημα, φοβούμαστε ότι είναι προφανής: ενδεχομένως κάποιοι θεωρούν ότι αν οι αιτήσεις δεν παραληφθούν μέχρι και τις 21/12, οι συνάδελφοι θα στερηθούν το δικαίωμα του εκλέγειν κ εκλέγεσθαι και δεν θα συμμετέχουν με πλήρη δικαιώματα στις επικείμενες αρχαιρεσίες. Το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί.


Τα αποδεικτικά στοιχεία αποστολής των εν λόγω αιτήσεων, βρίσκονται στην διάθεση του ΔΣ της ΠΟΜΕΝΣ. Οποιαδήποτε ολιγωρία αποδοχής των αιτήσεων εγγραφής μελών και αιτήσεων υποψηφιοτήτων, βαρύνουν το νυν Δ.Σ. της Ένωσης Θεσσαλονίκης.


Η ΠΟΜΕΝΣ θεματοφύλακας της διαφάνειας, καλεί τον Πρόεδρο και το ΔΣ της Ένωσης Θεσσαλονίκης να συνετιστούν και να ενεργήσουν σύμφωνα με τον νόμο, διαφορετικά ο καινούριος χρόνος, θα επιφυλάξει δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο σε αυτούς, όσο και σε όποιους άλλους παραβατούν εις βάρος συναδέλφων μας, επιδιώκοντας να τους στερήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.