Μισθολόγιο: Ποιοι έχουν λάθη στα φύλλα μισθοδοσίας - Υπολογίστε το Ιδιαιτέρων Συνθηκών

Μισθολόγιο: Ποιοι έχουν λάθη στα φύλλα μισθοδοσίας - Υπολογίστε το Επίδομα Ιδιαιτέρων Συνθηκών  - ΠΙΝΑΚΑΣ

Μισθολόγιο: Ποιοι έχουν λάθη στα φύλλα μισθοδοσίας - Υπολογίστε το Ιδιαιτέρων ΣυνθηκώνΜπήκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φύλλα μισθοδοσίας με τους νέους μισθούς, οι οποίοι θα ισχύουν αναδρομικά από το 2017, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα.

Στο νέο μισθολόγιο βλέπουμε επίδομα ιδιαιτέρων συνθηκών, επίδομα παραμεθορίου 100 ευρώ σε όσους είναι δικαιούχοι καθώς και σε ορισμένους "προσωπική διαφορά".

Τα υπόλοιπα επιδόματα θα καθοριστούν μέχρι τον Μάρτιο, σύμφωνα με την τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή.

Όσον αφορά στα νυχτερινά, 2,7 ευρώ την ώρα το ανώτατο όριο και οι προϋποθέσεις χορήγησης πρόκειται να  οριστούν με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) και δεν έχουν περιληφθεί στην μισθοδοσία Ιανουαρίου.


Υπολογίστε το κλιμάκιο στο οποίο ανήκετε και το επίδομα ιδιαιτέρων συνθηκών με βάση τον πίνακα που ακολουθεί: 
Οι ΕΜΘ βρήκαν αρκετά λάθη


Αρκετά είναι τα παράπονα για λάθη στα φύλλα μισθοδοσίας, κυρίως από ΕΜΘ, οι οποίοι εντάσσονται σε λάθος κλιμάκιο. Δείτε τι μας γράφουν:ΕΜΘ Αλχιας 24 χρόνια υπηρεσίας. Κλιμάκιο Γ8 με βασικό,1 638,24 ο οποίος δεν αντιστοιχεί σε κανέναν βασικό καμίας κατηγορίας. Ο βασικός του κλιμακίου Γ8 έπρεπε να είναι 1659€.

ΕΜΘ Επχιας με 18 χρόνια  έχω μείωση μισθού -102Ε. Ανήκω στη κατηγορία Γ12 και  μου έχει βασικό 1397 ενώ στον πίνακα με τους βασικούς που είναι νόμος για το Γ12 λέει βασικό 1429 . 

ΕΜΘ ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ με 17.5 χρόνια υπηρεσίας και με έχουν τοποθετήσει στο μισθολογικο κλιμάκιο Γ14 αντί του ορθού Γ13.


Μειώσεις και ερωτήματα

Πολλοί έχουν ήδη δει μείωση στον μισθό τους, ενώ αρκετοί είναι και όσοι θέτουν ερωτήματα για το πραγματικό ύψος του μισθού.


ΕΠΟΠ Κλιμάκιο 16 από 15/9/2017 Βασικός μισθός  1269€ Μείωση 18€


Ειμαι ΟΒΑ. Μπηκα το Σεπτεμβρη. Πληρωθηκα τελη Νοεμβρη για 3μιση μηνες ουσιαστικα. Για Δεκεμβριο ειχα παρει υπολογιζοντας τα, 705 ευρω ενω για τους υπολοιπους 2μιση μηνες 900 ευρω περιπου. Συνολικα για 3μιση μηνες 1600 ευρω. Τωρα βλεπω φυλλο μισθοδοσιας 822€. Ανησυχω ειναι η αληθεια.

Θα προσπαθήσουμε το επόμενο διάστημα να έχουμε απαντήσεις είτε από την υπηρεσία, είτε από ειδικούς.


Οι δικές σας παρατηρήσεις

Στείλτε τα σχόλιά σας  για να αναδειχθεί η πραγματική εικόνα του νέου μισθολογίου. Θα τα δημοσιεύσουμε (χωρίς το όνομά σας), μέσω της φόρμας που ακολουθεί.

Πείτε μας τον βαθμό σας, τα χρόνια υπηρεσία σας και εάν έχετε λάβει αύξηση ή μείωση στις αποδοχές σας ή εάν έχετε εντοπίσει κάποια λάθη.

[contact-form]