ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ: Αναβρασμός στα Σώματα Ασφαλείας από την αποκάλυψη του Armyvoice

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ: Αναβρασμός στα Σώματα Ασφαλείας από την αποκάλυψη του Armyvoice.gr για το ξεπάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ: Αναβρασμός στα Σώματα Ασφαλείας από την αποκάλυψη του Armyvoice


Έντονη ήταν η αντίδραση των Σωμάτων Ασφαλείας μετά την αποκάλυψη του Armyvoice.gr ότι οι μισθολογικές ωριμάνσεις έχουν ξεπαγώσει για τις Ένοπλες Δυνάμεις και όχι για τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας.


Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων ΠΟΑΣΥ  Γρηγόρης Γερακαράκος επιτέθηκε με ανάρτησή του από τον προσωπικό του λογαριασμό στην κυβέρνηση κάνοντας λίγο για "πολιτική και νομική απάτη"


Συγκεκριμένα έγραψε:

Τις τελευταίες ώρες, μια σειρά από δημοσιεύματα, παρουσιάζουν αναλυτικά σημειώματα αποδοχών του Εθνικής Άμυνας, να εφαρμόζουν κανονικά το παλαιό μισθολόγιο και να ξεπαγώνουν οι μισθολογικές ωριμάνσεις!

Αν κάτι τέτοιο ισχύει, ενώ ο οι διατάξεις, τόσο του παγώματος, όσο και του νέου μισθολογίου, δεν έχουν τροποποιηθεί από τη Βουλή των Ελλήνων, πρόκειται για μία πολιτική και νομική απάτη που δεν έχει προηγούμενο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: Νέο Μισθολόγιο: Τι έκπληξη είχε ο μισθός Δεκεμβρίου και τι αντιδράσεις φέρνει - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Όσοι εμπλέκονται πρέπει άμεσα να δώσουν εξηγήσεις στην ελληνική κοινωνία που καλείται να επωμιστεί τις λάθος επιλογές και τους τσάμπα μάγκες!

Στους Έλληνες αστυνομικούς που τους θυμόμαστε μόνο στις επιτυχίες του Σώματος και μετά τους ξεχνάμε!! Οι νόμοι ισχύουν για όλο τον ελληνικό λαό κυρίες και κύριοι Υπουργοί της Κυβέρνησης!!!

Ντροπή σας…