Κοινωνικό Μέρισμα: Παράταση ως τις 26 Δεκεμβρίου για εκκρεμείς αιτήσεις

Κοινωνικό Μέρισμα: Παράταση ως τις 26 Δεκεμβρίου για εκκρεμείς αιτήσεις - Προς το παρόν η “φόρμα” δεν έχει ανοίξει για τις αλλαγές και τις διορθώσεις

Το Κοινωνικό Μέρισμα πιστώθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Ήδη τα χρήματα, περίπου 730 εκατομμύρια ευρώ έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς 1.321.413 δικαιούχων. Υπολογίζεται ότι ωφελούνται περισσότερα από 3.000.000 άτομα.

Ωστόσο έρχεται παράταση και μάλιστα αρκετών ημερών για όσους δεν μπόρεσαν να πάρουν τα χρήματα, παρά το γεγονός ότι τα δικαιούνται.

Τα όποια λάθη υπάρχουν θα μπορέσουν να τα διορθώσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Η φόρμα προς το παρόν γράφει πως η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έχει λήξει, ωστόσο αυτό θα αλλάξει.


Θα δοθεί η δυνατότητα διορθώσεων. Η παράταση αφορά κυρίως σε όσους αντιμετώπισαν πρόβλημα με τον ΑΜΚΑ, δεν έχουν εξασφαλίσει την συναίνεση των φιλοξενούμενων, λείπει δηλαδή η σχετική ξεχωριστή αίτηση, ή αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον απαιτούμενο μήνα ασφάλισης στον ΕΦΚΑ.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα δοθεί παράταση ως τις 26 Δεκεμβρίου με στόχο να γίνουν με άνεση χρόνου οι διορθώσεις που είναι απαραίτητες.

Μετά και την παράταση που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει και δεύτερη πληρωμή με την πίστωση χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων μέσα στις γιορτές.

Πηγή: www.newsit.gr