Η 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών, ο "Κότζακ" και η πλάκα στο copy-paste

Η 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών, ο "Κότζακ" και η πλάκα στο copy-paste - Πώς ανακυκλώνεται μια είδηση στο διαδίκτυο
Η 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών, ο "Κότζακ" και η πλάκα στο copy-paste

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε χθες είδηση για την δήθεν μεταφορά της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στις 26 Ιανουαρίου από τον Βόλο στον Αυλώνα.

Η είδηση μας ήρθε ως πληροφορία από ανώνυμη πηγή, η οποία έστειλε το ίδιο μήνυμα και σε άλλες ιστοσελίδες.

Μπήκαμε στον κόπο να την διασταυρώσουμε από επίσημες πηγές και να μην την βάλουμε "αμάσητη" όπως έκαναν άλλες ιστοσελίδες, οι οποίες βγήκαν με πηχυαίους τίτλους για την δήθεν μεταφορά της 32 ταξιαρχίας πεζοναυτών από τον Βόλο και την επανάσταση στη Μαγνησία.

Ο κλέψας του κλέψαντος - Αφιερωμένο στους "Κότζακ" του διαδικτύου


Οι πηγές μας, όπως γράψαμε στο χθεσινό δημοσίευμα, μας έδωσαν πειστική εξήγηση, λέγοντας πως η ημερομηνία που αναφέρεται αφορά την μελέτη που πρέπει να υποβληθεί, ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο μεταφοράς της 32 Ταξιαρχίας και εάν προκύψει ανάγκη να συμβεί μετά από μερικά χρόνια.


Τι είπαν στο Armyvoice.gr αρμόδιες πηγές από το ΓΕΣ:

"Έχουμε πει να μελετήσουν και να υποβάλλουν πρόταση. Η δομή δυνάμεων για να γίνει προβλέπει χρονική διάρκεια κατάθεσης 36 - 48 μήνες, δηλαδή τρία με τέσσερα χρόνια. Θέλουν μελέτες, αναλογιστικές μελέτες για το κόστος, θέλουν να γίνουν εγκαταστάσεις. Δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη.
Το έγγραφο που πήγε είναι η μελέτη στο πλαίσιο της Δομής Δυνάμεων που θα εξετάσει εάν θα γίνει ή πώς θα γίνει.
Για παράδειγμα το 575 τάγμα της 32 Ταξιαρχίας βρίσκεται ήδη στον Αυλώνα.  Μπορεί τελικά να αποφασιστεί να μετακινηθεί μόνο ένα τάγμα.  Να δείξει δηλαδή η μελέτη ότι δεν χρειάζεται κάτι άλλο". 


Το κείμενό μας το είδαμε σήμερα να προβάλλεται ως δήθεν διαρροή και χωρίς καμία αναφορά στην πηγή! Η αυτοκρατορία του copy-paste ξαναχτυπά!

Θα παρακαλούσαμε για πρώτη και τελευταία φορά τον "Κότζακ"  την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσει είδηση του Armyvoice.gr  και θα αντιγράψει τα κείμενά μας να αναφέρει τη πηγή της πληροφόρησής του.