Έτος Μέριμνας και Προσωπικού το 2018! Τι λέει ο ΥΕΘΑ στο μήνυμά του - ΒΙΝΤΕΟ

Έτος Μέριμνας και Προσωπικού το 2018! Τι λέει ο ΥΕΘΑ στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του - Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Έτος Μέριμνας και Προσωπικού το 2018! Τι λέει ο ΥΕΘΑ στο μήνυμά του - ΒΙΝΤΕΟ


Η ανακήρυξη του 2018 ως έτους μέριμνας και προσωπικού φαίνεται ότι ήταν προσωπική επιλογή του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr  ενημέρωσε σχετικά όλο το προσωπικό κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του σε Μονάδες με σκοπό την ανταλλαγή ευχών.

Σήμερα, στην τελετή που έγινε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο Πάνος Καμμένος εκ μέρους της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας του ΥΕΘΑ, επανέλαβε μια ακόμα φορά ότι το προσωπικό είναι η προτεραιότητά του, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα ως το "καλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα".


Πιο συγκεκριμένα, είπε:

Στα στελέχη και τις οικογένειες των Ενόπλων Δυνάμεων εύχομαι υπηρετώντας το καθήκον και την πατρίδα σε όλη την ελληνκή επικράτεια και στο εξωτερικό να είναι ευτυχισμένοι, με υψηλό ηθικό όπως πάντα και να προσφέρουνσ την πατρίδα τις υπηρεσίες τους προς όφελους όλου του Ελληνικού λαού.
Θέλω να τους ευχαριστήσω, γιατί πράγματι, όλη αυτή τη χρονιά που πέρασε, υπερέβαλαν εαυτόν. Και ιδιαίτερα να πω, ότι είμαστε όλοι ευτυχείς που και αυτή τη χρονιά της εθνοφυλακής, απέδειξε ο ελληνικός λαός πόσο κοντά είναι στις Ένοπλες Δυνάμεις. Πόσο ενωμένες είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις, και το σύνολο του ελληνικού λαού.
Και να πω στους Έλληνες πολίτες ότι θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, γιατί οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις έχουμε το ισχυρότερο εξοπλιστικό πρόγραμμα, που είναι οι άνθρωποί του. Είναι οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι στρατέυσιμοι, οι εθνοφύλακες και το σύνολο του ελληνικού λαού.
Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα


Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ