Επίσκεψη Ερντογάν: Τι ώρα φθάνει στην Αθήνα ο Τούρκος Πρόεδρος – Ποια σημεία θα επισκεφθεί – Με ποιους θα συναντηθεί. Δείτε το πρόγραμμά του


Επίσκεψη Ερντογάν: Τι ώρα φθάνει στην Αθήνα ο Τούρκος Πρόεδρος

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αν αναρωτιέστε τι ώρα θα πρέπει να αποφύγετε το κέντρο της Αθήνας για να μην πέσετε πάνω στα μέτρα που θα έχουν ληφθεί για την επίσκεψη Ερντογάν, η απάντηση είναι απλή. Καλύτερα να το αποφύγετε όλη μέρα.

Τι ώρα φθάνει ο Ταγίπ στην Αθήνα;

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα ο Τούρκος Πρόεδρος και η σύζυγός του αναμένονται σήμερα Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 10:30 το πρωί στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου θα τους υποδεχθεί, εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Αμέσως μετά στις 11:30 ο κ. Ερντογάν θα μεταβεί στο «Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη», όπου θα καταθέσει στεφάνι και αμέσως μετά συνοδευόμενος από την σύζυγό του Εμινέ Ερντογάν θα αναχωρήσει για το Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα τους υποδεχθούν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και η σύζυγός του Βλασία Παυλοπούλου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στις 11:45 υπολογίζεται χρονικά η επίσημη τελετή υποδοχής στην Ηρώδου Αττικού, η οποία περιλαμβάνει την ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων των δυο χωρών και την επιθεώρηση τιμητικού αγήματος, θα ακολουθήσει η παρουσίαση των δυο αντιπροσωπειών και αμέσως μετά περίπου στις 12:00 οι δυο Πρόεδροι θα εισέλθουν εντός του Προεδρικού Μεγάρου, όπου θα πραγματοποιηθεί η κατ΄ιδίαν συνάντησή τους και αμέσως μετά στις 12:40 διευρυμένες συνομιλίες των δύο Αντιπροσωπειών.

Στις 13:30 προσδιορίζεται η άφιξη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της συνοδεύουσας αντιπροσωπείας στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα τους υποδεχθεί ο Αλέξης Τσίπρας και θα ακολουθήσει ιδιαίτερη συνάντηση, μετά το πέρας της οποίας στις 14:50 θα γίνουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 16:30 ο κ. Ερντογάν θα έχει συνάντηση με τον Αρχηγό της Μείζονος Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το επίσημο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα ολοκληρώνεται με το επίσημο Δείπνο προς τιμήν του και της συζύγου του από τον Προκόπη Παυλόπουλο και την σύζυγό του Βλασία Παυλοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο στις 19:25.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Δείτε ολόκληρη την τελευταία εκπομπή Ευπειθώς Αναφέρω