96 ΑΔΤΕ: Θα γιορτάσουν την ημέρα του παιδιού δείχνοντας όπλα σε ανήλικα!

96 ΑΔΤΕ: Θα γιορτάσουν την ημέρα του παιδιού δείχνοντας όπλα σε ανήλικα!  Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του σχηματισμού

96 ΑΔΤΕ: Θα γιορτάσουν την ημέρα του παιδιού δείχνοντας όπλα σε ανήλικα!Έναν ομολογουμένως περίεργο τρόπο να γιορτάσουν την ημέρα του παιδιού, περιγράφει ανακοίνωση της 96 ΑΔΤΕ.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού, έχουν προσκληθεί μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου για να παρακολουθήσουν επίδειξη οπλικών συστημάτων!

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα alithia.gr αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα:


Στο πλαίσιο εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού» την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 9 π.μ. θα πραγματοποιηθεί από την 96 ΑΔΤΕ στο Στρατόπεδο «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ», επίδειξη οπλικών συστημάτων σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου.

«Πρόθεση της 96 ΑΔΤΕ είναι η διαρκής αναζωογόνηση και διατήρηση αρραγούς του πλέγματος των ομαλών, αμφίδρομων και αποδοτικών σχέσεων με τον Χιακό πληθυσμό.», αναφέρει δελτίο Τύπου που εξέδωσε η 96 ΑΔΤΕ στο οποίο επίσης σημειώνει ότι η στρατιωτική διοίκηση, «αποτελεί  αναπόσπαστο τμήμα της τοπικής κοινωνίας, αναλαμβάνει δράσεις που αποτυπώνουν την πολυεπίπεδη προσφορά της στην τοπική κοινωνία, με σκοπό τη διατήρηση της ήδη θεμελιωμένης αγάπης και εμπιστοσύνης που τρέφει η τοπική κοινωνία προς την 96 ΑΔΤΕ και κατ΄ επέκταση προς τον στρατό ξηράς και τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας».