Την υλοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου της Επκρατείας για τους στρατιωτικούς συζητά η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα


Βίτσας: Έρχεται υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η κυβέρνηση μελετά την πλήρη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ, υποστήριξε ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας, επιβεβαιώνοντας σχετικά δημοσιεύματα του Armyvoice.gr για τα Αναδρομικά.

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ:Έρχεται εξόφληση για το υπόλοιπο 50% αλλά ο μισθός θα μειωθεί!

Έρχονται νέα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ; Τι δήλωσε ο Πάνος Καμμένος

Μιλώντας στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, ο ΑΝΥΕΘΑ αν και αναφέρει τον όρο “πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ” είναι προφανές ότι αναφέρεται μόνο στην επιστροφή του υπόλοιπου 50% των αναδρομικών, καθώς το μισθολόγιο που θεσπίστηκε πρόσφατα παραβιάζει το πνεύμα των αποφάσεων του ΣτΕ για επαναφορά των μισθών στα επίπεδα προ του Αυγούστου του 2012.

Άλλωστε οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των Σωμάτων Ασφαλείας έχουν ήδη προχωρήσει σε νέα προσφυγή στο ΣτΕ για το νέο μισθολόγιο, σε αντίθεση με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των στρατιωτικών.

ΒΟΜΒΑ! Στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το Νέο Μισθολόγιο ΞΑΝΑ οι ένστολοι!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η πλήρης δήλωση του Δημήτρη Βίτσα

Η διανομή του κοινωνικού μερίσματος γίνεται με ενιαία κριτήρια και καλύπτει και τμήμα των πιο χαμηλόμισθων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μέσα στην προσπάθεια που κάνουμε για έξοδο από την κρίση και για να μπει η χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά εντάσσουμε και το κομμάτι αυτό του ελληνικού λαού που είναι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το διάστημα που προηγήθηκε διασφαλίσαμε αρκετά με ενέργειες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Εδώ θέλω να σας πω, ότι εξετάζουμε μαζί με το Υπουργείο Οικονομικών τρόπους για την επίλυση και άλλων ζητημάτων, ανάμεσά τους και η πλήρης υλοποίηση της απόφαση του ΣτΕ.

 Αν θέλετε να μιλήσουμε για αδικίες, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων τις έχουν υποστεί, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Και η κυβέρνησή μας έχει αναλάβει το βαρύ καθήκον ανάταξης της χώρας. Το κάνουμε.

Το καλοκαίρι του 2018 τελειώνει η μνημονιακή περίοδος. Από τώρα εργαζόμαστε, ώστε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο και ένα νέο κοινωνικό κράτος να δώσει νέα αναπτυξιακή ώθηση με δίκαιη αναδιανομή για το παρόν και το μέλλον.

Πάει όμως πολύ, οι πολιτικές δυνάμεις που είναι υπεύθυνες για την κρίση, που επέλεξαν την χειρότερη μέθοδο, την μνημονιακή μέθοδο για δήθεν έξοδο από αυτή, που έχουν στους κόλπους τους την ελίτ που ενώ ο ελληνικός λαός χειμάζεται, αυτή η ελίτ κερδίζει και στέλνει τα κέρδη της σε φορολογικούς παραδείσους, να υψώνουν το δάκτυλο. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});