Επίθεση στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ: “Θέλουν νεκρό” λέει ο Καμίνης – Παραίτηση Τόσκα ζητά ο Θεοδωράκης(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για απαράδεκτη κατάσταση που προκαλεί το δημοκρατικό αίσθημα κάθε πολίτη έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηνών και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέας της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης σε δηλώσεις του για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για ένα “κλίμα πολέμου” στο οποίο δρουν οι τρομοκράτες που “θέλουν νεκρό”, ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης από την πλευρά του, ζήτησε ευθέως την παραίτηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα.

“Λίγες ημέρες πριν από την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για τη μεγάλη προοδευτική παράταξη, οι πυροβολισμοί εναντίον των γραφείων του ΠΑΣΟΚ και των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται εκεί, που έρχονται ως συνέχεια των σχεδόν καθημερινών επιθέσεων με βόμβες μολότοφ, προκαλούν το δημοκρατικό αίσθημα κάθε πολίτη της χώρας. Είναι μία επίθεση καταδικαστέα, που για μία ακόμα φορά θέτει το ζήτημα των λίγων που επιδιώκουν να επιβληθούν με τη βία τους στους πολλούς. Δεν θα τα καταφέρουν γιατί είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Είναι χρέος των αρχών, το συντομότερο δυνατό να συλληφθούν και να παραδοθούν στη δικαιοσύνη” δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης για τους πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή. Ζητώ την άμεση απομάκρυνση του κ. Τόσκα. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνα ανίκανος”, υπογράμμισε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, λίγη μόλις ώρα μετά την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη: 

“Δεν είναι η πρώτη φορά και δεν θα είναι η τελευταία καθότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν μια παράξενη ανοχή στις εγκληματικές δραστηριότητες τρομοκρατικών ομάδων. Τα πράγματα είναι απλά. Μπορεί να είναι υποθέσεις σύνθετες για να τις εξιχνιάσουμε, αλλά είναι απλές ως προς τις ευθύνες. Αυτό που ζητάμε αυτή τη στιγμή είναι η απομάκρυνση του κ. Τόσκα και η ανάληψη του υπουργείου από έναν υπεύθυνο – αν μπορεί να βρεθεί κάποιος από το ευρύτερο στρατόπεδο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το οποίο διοικεί ο κ. Τσίπρας. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή”.

“Ζητώ την άμεση απομάκρυνση του κ. Τόσκα. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνα ανίκανος. Ο κ. Τόσκας είναι γνώστης όλων των περιστατικών, του τα έχουν επισημάνει όλα . Ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει πόσο επικίνδυνη είναι η ανικανότητα στην πολιτική. Μπορεί ο κ. Τόσκας να πει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτούς τους ρυθμούς, αλλά αυτό δεν τον απαλλάσσει από τις ευθύνες του. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Θα πρέπει να απομακρυνθεί”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});