Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Πώς έληξε το επεισόδιο Καμμένου με τον ταξίαρχο που ζήτησε να συλλάβουν; Μαθαίνουμε ότι υπήρξε ψύχραιμη παρέμβαση Αρχηγού

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η ψύχραιμη παρέμβαση του Αρχηγού ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή φαίνεται ότι έληξε το επεισόδιο με τον Ταξίαρχο που ο υπουργός φώναζε στρατονόμους να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο Armyvoice.gr, η έκρηξη του υπουργού έγινε παρουσία δυο αρχηγών, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του Αρχηγού ΓΕΣ.

Ο υπουργός εκδήλώσε τα νεύρα του φωνάζοντας να συλλάβουν οι στρατονόμοι τον Ταξίαρχο, ο οποίος τότε υπηρετούσε στην ΓΔΑΕΕ και στη συνέχεια έλαβε άμεση μετάθεση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Ο Καμμένος διέταξε να συλλάβουν Ταξίαρχο! Απίστευτο επεισόδιο

Οι άλλοι αρχηγοί είχαν κληθεί να πάνε στο γραφείο του υπουργού, αλλά φαίνεται ότι όταν ξέσπασε το περιστατικό δεν ήταν παρόντες, αλλά όπως μας αναφέρουν πηγές μας, ήταν στο διάδρομο έξω από το υπουργικό γραφείο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η κατάσταση είχε ξεφύγει, αλλά μαθαίνουμε ότι ο Αρχηγός ΓΕΣ εξήγησε στον υπουργό ότι δεν έχει θεσμική αρμοδιότητα να προχωρήσει σε τέτοιες ενέργειες κι έτσι φαίνεται ότι έληξε το επεισόδιο εκείνη την ώρα.

Βέβαια, συνεχίστηκε με την άμεση μετάθεση του Ταξιάρχου στο ΓΕΣ και σε θέση που ουσιαστικά δεν ανταποκρίνεται των προσόντων του, καθώς όλοι όσοι τον γνωρίζουν μιλάνε για τις ικανότητές του αλλά και για την ηθική του με τα καλύτερα λόγια.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγουν περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});