Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής στο Δ’ Σώμα Στρατού – Παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Μονάδων Πυροβολικού.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ στο Δ' Σώμα Στρατού - ΦΩΤΟ

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής, όπως είπαμε και χθες δεν παρακολούθησε την άσκηση ΜΕΔΟΥΣΑ. Την ώρα της άσκησης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΣ παρακολούθησε άσκηση στο Δ’ ΣώμαΣτρατού.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΔΟΥΣΑ: Γιατί έλειπε ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Συγκεκριμένα από την Τρίτη 31 Οκτωβρίου έως την Πέμπτη 02 Νοεμβρίου 2017, στο πλαίσιο επιχειρησιακής εκπαίδευσης, εκτελέσθηκαν Βολές Πυροβολικού και Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων, από το Μονάδες Πυροβολικού της 1ης Στρατιάς και του Δ΄ Σώματος Στρατού, στο Πεδίο Βολής Πετρωτών.

Τη δραστηριότητα παρακολούθησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, την Πέμπτη 02 Νοεμβρίου 2017.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στη συνέχεια, ο Αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε την 182 Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων (182 ΜΚ/Β TOR – M1) και τον 322 Λόχο Επισκευών (322 ΛΕΚ/Β TOR – M1) στην Κομοτηνή, όπου παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του, το Γενικό Επιτελείο Στρατου: “…η ευστοχία, η ακρίβεια, ο όγκος των πυρών, καθώς και επιτυχής εκτέλεση των διαδικασιών βολής, απέδειξε το άριστο επίπεδο της εκπαίδευσης του προσωπικού, το οποίο συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες με υψηλό ηθικό, ζήλο, αισιοδοξία και αφοσίωση στα καθήκοντά του”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});