Ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέφτηκε τις Σχολές Ειδικών Όπλων Ενόπλων Δυνάμεων και Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών Αξιωματικών Διαβιβάσεων.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ στις Σχολές Ειδικών Όπλων και Τηλεπικοινωνιών - ΦΩΤΟ

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017, στο πλαίσιο επισκέψεών του, σε Σχηματισμούς, Σχολές και Μονάδες του Στρατού, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής πραγματοποίησε επίσκεψη στη Σχολή Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών Αξιωματικών Διαβιβάσεων (ΣΤΗΑΔ) και στη Σχολή Ειδικών Όπλων Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΕΟΕΔ), στο Χαϊδάρι.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις των Σχολών, επικοινώνησε με το σύνολο του προσωπικού και ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές τους. Ειδικότερα:

– Στην Σχολή Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών Αξιωματικών Διαβιβάσεων (ΣΤΗΑΔ) παρουσιάστηκαν συνοπτικά από τους εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς οι πτυχιακές εργασίες τους, που αφορούν σε αντικείμενα τεχνολογίας αιχμής τηλεπικοινωνιών και ηλεκτρονικών, ηλεκτρονικού πολέμου, ηλεκτρονικής επιτήρησης και κρυπτογραφίας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

– Στην Σχολή Ειδικών Όπλων Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΕΟΕΔ) παρουσιάσθηκαν τα βασικά στοιχεία της εκπαίδευσης που παρέχεται στους εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς, στο Διακλαδικό Σχολείο Επιμόρφωσης στη Ραδιολογική – Χημική – Βιολογική – Πυρηνική Άμυνα.

Στην ανακοίνωση του, το  Γενικό Επιτελείο Στρατού δίνει θερμά συγχαρητήρια στις Διοικήσεις των Σχολών για “…την άριστη οργάνωση της εκπαίδευσης που ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις και στους εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς για το ζήλο, την επιμέλεια και την αφοσίωσή τους. Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στις σπουδές τους”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com