Οι Έφεδροι Ανατολικής Αττικής συμμετέχουν και φέτος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας – Το μήνυμα του Πρόεδρου του ΣΕΓΑΣ 


Οι Έφεδροι Ανατολικής Αττικής στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας θα συμμετάσχει, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ομάδα Εφέδρων Αξιωματικών του ΣΕΑΝ Ανατολικής Αττικής, τόσο στην απόσταση των 42.195 μ., όσο και στις μικρότερες διαδρομές των 5χλμ και των 10χλμ.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΣΕΑΝ Ανατολικής Αττικής “Τα μέλη μας που θα συμμετάσχουν στον αγώνα των 42.195 μ. θα μετακινηθούν με πούλμαν της ομάδας YMITTOS RUNNERS που θα ξεκινήσει στις 6.45΄πμ από τον σταθμό του Νομισματοκοπείου στην Αγ.Παρασκευή για τον Μαραθώνα. Όποιο μέλος μας ή φίλος επιθυμεί να μετακινηθεί με το συγκεκριμένο πούλμαν να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο του Προέδρου κ. Θεοδώρου Μπριάνη (6944367834) μέχρι την Παρασκευή 10-11-2017”.

Το μήνυμα του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ

Ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, ένας δύσκολος αγώνας δρόμου για λίγους, μια σκληρή διαδρομή 42.195 μέτρων. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, είναι η γέφυρα που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. Αποτελεί μια δεξαμενή αξιών, κοινωνικής συνείδησης, περιβαλλοντικής ευαισθησίας, φιλίας και αλληλεγγύης, τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

To 2017 γιορτάζουμε την 35η διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού Μαραθωνίου, και ευελπιστούμε ότι με τις προσπάθειες όλων μας και τη δική σας δυναμική παρουσία και συμμετοχή και αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει ένα ακόμα ορόσημα στην ιστορία του αγώνα.

Σας περιμένουμε όλους στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 12 Νοεμβρίου 2017.

Κώστας Παναγόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});