Έρευνα για τον Καμμένο και την συμφωνία με την Σαουδική Αραβία ζητάει η ΝΔ – Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας

Έρευνα για τον Καμμένο και την συμφωνία με την Σαουδική Αραβία ζητάει η ΝΔ

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μεταβαίνει ο αρμόδιος τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας προκειμένου να ζητήσει την άμεση διερεύνηση του περιστατικού ανάμεσα στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον ταξίαρχο των Εξοπλισμών για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν προσέβαλα τον Ταξίαρχο! – Υπέπεσε σε παράπτωμα λέει ο Καμμένος

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία τονίζει ότι «οι δικαιολογίες που έδωσε και χθες ο κ. Καμμένος διαψεύδονται πλέον και από τις επίσημες Αρχές της χώρας», ενώ σημειώνει ότι «οι προσωπικές ευθύνες του κ. Τσίπρα είναι αυτονόητες και βαρύτατες».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Πειραιώς: «Αν δεν απομακρύνει σήμερα κιόλας τον κ. Καμμένο από την κυβέρνησή του, θα επιβεβαιώσει ότι η ανοχή οφείλεται σε συνενοχή».Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ήδη από την Κυριακή, που προέκυψαν τα σχετικά δημοσιεύματα, η Νέα Δημοκρατία επισήμανε τη σοβαρότητα μιας υπόθεσης που αφορά τον κ. Πάνο Καμμένο και τις σχέσεις του με έναν ύποπτο μεσάζοντα.

Χθες παρενέβη αυτεπάγγελτα στρατιωτικός Εισαγγελέας, καθώς ανώτατος αξιωματικός κατήγγειλε δημοσίως τον κ. Καμμένο ότι υπέγραψε μια συμφωνία ύψους 66 εκ ευρώ με τον εν λόγω μεσάζοντα χωρίς καμία διαφάνεια και παρακάμπτοντας προκλητικά το νόμο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Την ίδια στιγμή, οι δικαιολογίες που έδωσε και χθες ο κ. Καμμένος διαψεύδονται πλέον και από τις επίσημες αρχές της χώρας. Θυμίζουμε ότι ο κ. Καμμένος, αντί να δώσει εξηγήσεις, διέταξε τη σύλληψη του εν λόγω αξιωματικού, επειδή ο τελευταίος αποκάλυψε την αλήθεια.

Οι προσωπικές ευθύνες του κ. Τσίπρα είναι αυτονόητες και βαρύτατες. Αν δεν απομακρύνει σήμερα κι όλας τον κ. Καμμένο από την Κυβέρνησή του, θα επιβεβαιώσει ότι η ανοχή οφείλεται σε συνενοχή.

Ο αρμόδιος Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας μεταβαίνει ήδη στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ζητώντας την άμεση διερεύνηση του συγκεκριμένου σκανδάλου».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});