Αναδρομικά στρατιωτικών οικογένειες θανόντων
Αναχρονιστικές οι προτάσεις της ΕΑΑΣ για την συνταγματική αναθεώρηση! – ΕΑΑΣ: Προτείνουν την φίμωση των εν ενεργεία στρατιωτικών!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνταγματική κατάργηση για τους εν ενεργεία στρατιωτικούς της διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους και την εκπροσώπησή τους κατ’ αποκλειστικότητα από την ηγεσία, προτείνει η ΕΑΑΣ εν έτει 2017!

Την απίστευτη αυτή αναχρονιστική πρόταση τη διατυπώνει στις προτάσεις για την αναθεώρηση του Συντάγματος που δημοσιοποίησε πρόσφατα.

Την ώρα που οι εν ενεργεία στρατιωτικοί έχουν κερδίσει το δικαίωμα να διεκδικούν συλλογικά όλα όσα τους αφορούν στον εργασιακό τους χώρο, και αυτό το δικαίωμα έχει αναγνωριστεί όχι μόνο από τα δικαστήρια, αλλά και από την Βουλή η οποία ψήφισε τον σχετικό νόμο, έρχονται σήμερα οι απόστρατοι αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς και προτείνουν την φίμωση των εν ενεργεία στελεχών!

Προτείνουν τροποποίηση του άρθρου 12 του Συντάγματος ως εξής: Να προστεθεί παράγραφος που να ορίζει ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δεν συνδικαλίζονται για θέματα που άπτονται στα δικαιώματά τους, που ορίζει η φυσική τους ηγεσία

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το θέμα ανέδειξε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Απόστρατων ΕΜΘ, ο οποίος στην ιστοσελίδα του επισημαίνει:

Εκτός των άλλων διαβάζουμε προτάσεις που έχουν να κάνουν με Ατομικά και Κοινωνικά Δικαιώματα όπως την  Ισότητα των Ελλήνων,αλλά μάλλον ξεχνούν να ζητήσουν κατάργηση της υποχρεωτικής εισφοράς από τα μερίσματα του ΜΤΣ που λαμβάνουν οι ε.α συνάδελφοι υπέρ ΕΑΑΣ,την κατάργηση της διάταξης που Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ πρέπει να ειναι Ανώτατος Αξκος ε.α(Αντγος η Υπστγος),της κατάργησης του διορισμου των Τ.Σ των παραρτημάτων απο το κεντρικό Δ.Σ και αλλα πολλα!!!Αυτά κύριοι της ΕΑΑΣ ειναι συμφωνα με την ισονομια που πρεπει να εχουν οι Ελληνες Πολιτες;Δυστυχως με κατι τετοια οι ε.α στρατιωτικοι ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ περισσοτερο απο εσας!!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});