Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ: αίτημα για να φιλοξενήσει το ιστορικό πλοίο στο λιμάνι της πόλης μετά τη Θεσσαλονίκη, διετύπωσε αντιδήμαρχος ελληνικής πόλης- Δείτε ποιας


Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ: Ποια πόλη ζητάει να το φιλοξενήσει;

Ο ιστορικός κατάπλους του θωρηκτού Αβέρωφ στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους της Μακεδονίας και κυρίως στους μαθητές, το μέλλον της Μακεδονίας, να δουν, να θαυμάσουν, να μάθουν.

Ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης, σκέφτηκε ότι ίσως πλέον να ανοίξει ο δρόμος το Αβέρωφ να βρεθεί και σε άλλα λιμάνια, όπως αυτό της Αλεξανδρούπολης, για να έχουν τη δυνατότητα οι κάτοικοι και οι μαθητές της ΑΜΘ να το επισκεφτούν.

Ανέφερε την πρότασή του στο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και ξεκίνησε τις πρώτες επαφές. Αν και εγχείρημα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο, η πρόταση κατατέθηκε.

Πηγή: www.thrakinea.gr


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Προηγούμενο άρθροΑλλαγή φύλου: Το 2014 έγινε πραγματικότητα στην Αστυνομία
Επόμενο άρθροΚέντρα Εκπαίδευσης: Δίμηνη παράταση για το “λουκέτο”
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).