Συνεργασία του Armyvoice.gr με την γνωστή  στις Ένοπλες Δυνάμεις Εργατολόγο Αδαμαντία Σκαπέτη και την ομάδα της


Νέα εποχή για το Armyvoice.gr μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία μας με την Οικονομολόγο κ. Καλομοίρα Νεράτζη η οποία απαντάει στα ερωτήματά σας και προκειμένου να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα των στελεχών για να έχουν υπεύθυνες απαντήσεις, εγκαινιάζουμε συνεργασία με την δικηγορική ομάδα της Εργατολόγου κ. Αδαμαντίας Α. Σκαπέτη.

Η κυρία Σκαρπέτη κείναι ιδιαίτερα γνωστή στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς έχει φέρει εις πέρας πολλές υποθέσεις επ’ ωφελεία των στελεχών, ιδιαίτερα των χαμηλόβαθμων.

Προσφέρθηκε με χαρά να απαντά σε θέματα που απασχολούν τα στελέχη, με βάση τα ερωτήματα που θα στέλνουν στην φόρμα επικοινωνίας.

Τόσο η γνωστή εργατολόγος όσο και οι συνεργάτες της με υπευθυνότητα και σεβασμό στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα δίνουν τις συμβουλές τους στα καίρια θέματα που σας απασχολούν.

Το Δικηγορικό γραφείο Αδαμαντία Σκαπέτη & Συνεργάτες ιδρύθηκε το έτος 2011, από τη Δικηγόρο Αθηνών και Εργατολόγο, Αδαμαντία Α. Σκαπέτη, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της ΕΔΕΚΑ (Εταιρεία Δικαίου Εργασίας και Ασφάλισης).

Στελεχώθηκε από μαχητικούς, επιστημονικά καταρτισμένους κι έμπειρους Συνεργάτες, παρέχοντας, κυρίως με εντιμότητα, συνέπεια, αξιοπιστία, και αποτελεσματικότητα, υψηλού επιπέδου Νομικές Υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στη σύγχρονη δυσμενή οικονομική συγκυρία που διάγει η χώρα μας.

Δείτε την ομάδα της  Εργατολόγου κ. Αδαμαντίας Α. Σκαπέτη

Η συνεργασία τους με συμβολαιογράφους, δικαστικούς γραφολόγους, λογιστές, οικονομολόγους μηχανικούς, πραγματογνώμονες και δικαστικούς επιμελητές, τους  παρέχει τη δυνατότητα να στέκονται στο πλευρό των εντολέων τους, εκπροσωπώντας τους, με επιτυχία τόσο σε δικαστηριακό όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο.

Αδαμαντία Σκαπέτη

Δικηγόρος Παρ’ Εφέταις, LLM Εργατικού Δικαίου

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εργατικού Δικαίου.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το έτος 2008, της Ε.Δ.Ε.Κ.Α (Εταιρεία Δικαίου Εργασίας και Ασφάλισης), του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και Ε.Π.Ε, του Ελληνικού Κέντρου Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας και του Γραφείου Διεθνούς Διαφάνειας για λογαριασμό του οποίου διεξήγαγε έρευνα.

Ασκεί το λειτούργημα της Δικηγόρου με εξειδίκευση στις πάσης φύσεως αστικές, ποινικές και εμπορικές υποθέσεις, έχοντας διεκπεραιώσει στο σύνολο της μέχρι σήμερα επαγγελματικής της σταδιοδρομίας με επιτυχία, πλήθος υποθέσεων σε δικαστικό και εξωδικαστικό επίπεδο.

Παράλληλα έχει διατελέσει και εξακολουθεί να είναι Νομικός Σύμβουλος σε πλήθος νομικών προσώπων ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου σε εξωτερική ή μόνιμη συνεργασία(ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», “ESPRESSO” «ΕΣΤΙΑ», ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ). Κατέχει άριστα την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα.

Για να εγγραφείτε στο Newsletter του Armyvoice.gr και να στείλετε ερωτήματα στην Εργατολόγο κ. Αδαμαντία Σκαπέτη και την ομάδα της, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα που ακολουθεί

[contact-form]