Νέα Δημοκρατία: Αιφνιδιαστική αλλαγή τομεάρχη άμυνας - Ποιος αναλαμβάνει

Αιφνιδιαστική αλλαγή τομεάρχη άμυνας στη Νέα Δημοκρατία. Φεύγει ο Άδωνις Γεωργιάδης! Ποιος αναλαμβάνει


Νέα Δημοκρατία: Αιφνιδιαστική αλλαγή τομεάρχη άμυνας - Ποιος αναλαμβάνει


Αιφνιδιαστική αλλαγή στον τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας. Μαθαίνουμε ότι φεύγει ο Άδωνις Γεωργιάδης και αναλαμβάνει ο Βασίλης Κικίλιας.


Ο Πρόεδρος της ΝΔ επιχειρεί να αλλάξει το προφίλ του κόμματος, βάζοντας στη θέση του Βασίλη Κικίλια, την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, η οποία θα παραμείνει και ευρωβουλευτής του κόμματος της Πειραιώς.

Η ανακοίνωση της ΝΔ


Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη,νέα Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Σπυράκη με Αναπληρωτές την κυρία Σοφία Ζαχαράκη, τον κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον κ. Νίκο Ρωμανό και τον κ. Σπύρο Σταυρίδη.

Διευθυντής Γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, ενώ παραμένει Αναπληρώτρια Διευθύντρια η κυρία Κύρα Κάπη.

Αναπληρωτής Διευθυντής Γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κοντογιάννης.
ω
Ο μέχρι τώρα Εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιαςαναλαμβάνει Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, ενώ ο μέχρι τώρα Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Τα νέα τους καθήκοντα θα τα αναλάβουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.