Συνάντηση στο υπουργείο παιδείας με θέμα τις μετεγγραφές των φοιτητών είχε η ΠΟΜΕΝΣ

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΟΜΕΝΣ στο πλαίσιο ενημέρωσης όλων των εμπλεκομένων φορέων για την ανάδειξη – επίλυση χρόνιων προβλημάτων των εν ενεργεία στρατιωτικών, είχε επίσημη συνάντηση στο Υπουργείο παιδείας με θέμα τις μετεγγραφές των φοιτητών.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Δημήτριος Ρώτας και μέλη του Δ.Σ. εξέθεσαν τις προτάσεις της Ομοσπονδίας μας με εκτενή και αναλυτικό τρόπο, που αφορά ένα μεγάλο αριθμό συναδέλφων.

Η συνάντηση έλαβε χώρα μέσα σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητικός διάλογος και υπήρξε η διαβεβαίωση από πλευράς Υπουργείου να ληφθούν υπόψη οι προτάσεις της Ομοσπονδίας μας από τον Υπουργό κ. Κώστα Γαβρόγλου.

Δόθηκε αμοιβαία υπόσχεση για νέες συναντήσεις ώστε να υπάρξει στο άμεσο μέλλον μια νομοθετική επίλυση στο πρόβλημα που ταλανίζει εδώ και χρόνια το προσωπικό των Ε.Δ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«Οι ΗΠΑ μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδια Ερντογάν»

Προηγούμενο άρθροΑπίστευτες καταγγελίες για την ΠΟΕΣ από πρώην μέλος της
Επόμενο άρθροΠολεμική Αεροπορία: Το 2017 με μια ματιά! F-16 και αναδιοργάνωση!
Γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στο Άργος. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια ως δημοσιογράφος κυρίως σε εφημερίδες, καλύπτοντας το στρατιωτικό ρεπορτάζ. Έχει καλύψει ειδησεογραφικά τον πόλεμο στην Σομαλία, την κρίση στην Ουκρανία και την κρίση στα Σκόπια με την απόσχιση από την Γιουγκοσλαβία. Το 2015 -2016 ήταν βασικός συντάκτης στο onalert.gr. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε το Armyvoice.gr. Είναι ενεργό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1998. Εκλέχθηκε δυο φορές εκπρόσωπος των συντακτών του Εθνους στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δημοσιογραφία. Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα Social Media ως περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από το χάος και την πολυπλοκότητα. Έχει επίσης ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Λειψών, για την έμπρακτη υποστήριξή της στην ακριτική Ελλάδα. Είναι επίσης μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ).