Στρατιωτικοί Λάρισας: ακολουθούμε πιστά τους νόμους για τον συνδικαλισμό

Στρατιωτικοί Λάρισας: Ηχηρή απάντηση σε όσους επιχειρούν να διασπάσουν την ενότητα των στρατιωτικών, έδωσε η Γενική Συνέλευση της ΕΣΠΕΛΣτρατιωτικοί Λάρισας: ακολουθούμε πιστά τους νόμους για τον συνδικαλισμό
Μετά τη χθεσινή Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.Π.Ε.Λ. στην οποία επικυρώθηκε η απόφαση του ΔΣ για προσχώρηση της Ένωσης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), ο πρόεδρος Θωμάς Ντιντιός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η εξουσία  που αποκτήθηκε από πολλούς παράνομα από την γέννηση του Ελληνικού κράτους μέχρι και σήμερα,  ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε  προς όφελος του συνόλου. Διαχρονικά στην ελίτ κάθε διεφθαρμένης εξουσίας βρεθήκανε πρόσωπα που εξυπηρετούσαν καταστάσεις, χωρίς καμία προοπτική.

Ομάδες ανθρώπων , σύλλογοι, κόμματα,  στα σπλάχνα τους καλλιεργούσαν μέλη προς τη δημιουργία  αποσταθεροποίησης του συνόλου και αποπροσανατολισμού του.

Οι νόμοι υπάρχουν για ξεκάθαρη  και ομαλή λειτουργία των πολιτών και των φορέων σε ένα  δημοκρατικό κράτος. Οι νόμοι ψηφίζονται από το Κοινοβούλιο και η τήρηση τους είναι υποχρεωτική για όλους .

Με το νόμο 4407/16 στο Άρθρο 50 παρ’ 4β. αναφέρει:

Μια Πανελλήνια Ομοσπονδία των Πρωτοβάθμιων Περιφερειακών  Ενώσεων ως δευτεροβάθμιο σωματείο,  με την επωνυμία 《Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών 》.

Στην προκειμένη περίπτωση όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι :

Ως ισχυρό σύνολο Πρωτοβάθμιων Ενώσεων, θα ανήκουμε σε ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ δευτεροβάθμιο σωματείο, εναρμονισμένο από την πρώτη στιγμή με το νόμο.

Όπως αρμόζει σε κάθε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ενωμένοι  και δυνατοί ακολουθώντας  πιστά τους νόμους, η πορεία μας θα είναι κοινή για την επίτευξη των στόχων  μας.

Έφτασε ο καιρός που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ανεπηρέαστοι από κόμματα, από κακεντρεχείς αντιλήψεις και από προσωπομετρικές διοικήσεις, να αγωνιστούμε για το καλύτερο.

Ακολουθώντας πιστά :


  • Εφαρμογή του καταστατικού.
  • Διοίκηση μέσω επιτροπών.
  • Πρώτος μεταξύ ίσων.
  • Συμμετοχή -Προτάσεις όλων των μελών.
  • Γρήγορη και άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων.
  • Εθελοντισμός και συνεισφορά προς το Συνάδελφο μας.


Δεν νοείται ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ανεξαρτήτως προελεύσεως να μην συμμετέχει σε Πρωτοβάθμια Ένωση.

Όλοι είναι χρήσιμοι

Όλοι είμαστε μοναδικοί

Όλοι είμαστε συνάδελφοι

Όλοι είμαστε ίσοι

Μόνο Όλοι Μαζί Μπορούμε Πολλά»

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ Ε.Σ.Π.Ε.Λ.

Πηγή: defence-issues.gr