Νέα Δημοκρατία τουρκική προκλητικότητα
Ευθεία επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένο έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτηση εάν ο ΥΕΘΑ είναι ακροδεξιός

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη σε ΥΕΘΑ: Ο Καμμένος κινείται στα δεξιά της ΝΔ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Βελλίδιο στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το εάν ο ΥΕΘΑ κινείται στο χώρο της ακροδεξιάς.

“Ο Καμμένος κινείται στα δεξιά της ΝΔ” ήταν η άμεση απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να συνεργαστεί με τον κ. Καμμένο που κινείται στα δεξιά της ΝΔ», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσέθεσε ότι «τους ενώνει ο αχαλίνωτος λαϊκισμός και η αγάπη για την εξουσίας».

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι δεν υπάρχουν ακραία στοιχεία στη ΝΔ. «Είμαι ένας μετριοπαθής φιλελεύθερος πολιτικός. Το να παρουσιάζεται η ΝΔ ως ακροδεξιά παράταξη είναι τουλάχιστον αστείο. Πολύ περισσότερο από εκείνους που συνεργάστηκαν με την Χρυσή Αυγή για να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2015 και να οδηγηθούμε σε εκλογές», είπε.

Ο κ. Γεωργιάδης είναι δική μου επιλογή, δεν εκφράζει ακραίες θέσεις, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσέθεσε ότι «έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζεται, μπορεί να έχει πει και μία κουβέντα παραπάνω, σε όλους μπορεί να συμβεί, αλλά δεν θεωρώ ότι ο λόγος του είναι ακραίος και ότι δεν εντάσσεται στη ΝΔ».