Δυο μεγάλες βόμβες από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο εντοπίστηκαν στην Ελευσίνα, στην περιοχή κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο. Δείτε την εντυπωσιακή εξουδετέρωσή τους

Δύο βόμβες 500 λιβρών από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο εντοπίστηκαν στην Ελευσίνα, στην περιοχή κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο, οδηγώντας σε μεγάλη κινητοποίηση των αρχών για την εξουδετέρωσή τους.

Στην ευρύτερη περιοχή της 112 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας σήμανε συναγερμός και δόθηκαν εντολές για την εκκένωση των γύρω περιοχών.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για την επιχείρηση από την πλευρά της Πολεμικής Αεροπορίας είχαν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας εντός και εκτός Μονάδας (καθοδήγηση μέρους του ωστικού κύματος και θραυσμάτων εντός του αεροδρομίου και μείωση της έντασης του με τη δημιουργία αναχωμάτων, εκκένωση περιοχής περιμετρικά του σημείου ανεύρεσής τους) με σκοπό την αποφυγή πρόκλησης επισφαλών καταστάσεων.

Επιπρόσθετα η Μονάδα πραγματοποίησε ενημέρωση των αρμόδιων φορέων και των αστυνομικών τμημάτων των γειτονικών Δήμων (Ασπροπύργου, Μάνδρας  και Ελευσίνας) δίνοντάς τους σχετικές οδηγίες για την όλη επιχείρηση.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});