Γερακαράκος

Απειλές από τη Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ότι δέχεται ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρης Γερακαράκος


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρης Γερακαράκος δηλώνει ότι δέχετα απειλές από τη Χρυσή Αυγή!

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γερακαράκος υποστηρίζει ότι χθες αποχώρησε από την εκδήλωση αποκαλυπτηρίων Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών εντός του Αστυνομικού Μεγάρου της Θεσσαλονίκης, επειδή υπήρχαν μέλη της Χρυσής Αυγής.

“Η μοναδική τιμή που μπορώ να προσφέρω στους Ήρωές μας είναι η αποχώρησή μου.
Συγγνώμη από όλους σας.
Μορφώματα που απειλούν, όπως κι εμένα κατά καιρούς, αποδεικνύοντας ότι δεν σέβονται τη Δημοκρατία , δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία.
Οι συνάδελφοι που έπεσαν στο καθήκον, έπεσαν για τις αξίες και τα ιδανικά της Δημοκρατίας. Η δε ΠΟΑΣΥ, που εκπροσωπώ από την αρχή της νέας διοίκησής της, επεσήμανε τους κινδύνους και διαχώρισε δημοσίως τη θέση της.
Είμαστε ταγμένοι να φυλάττουμε Θερμοπύλες και αυτό πράττουμε.
Τιμή στους Ήρωες της Ελληνικής Αστυνομίας”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Παράλληλα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα bloko.gr  εθνικιστική ιστοσελίδα εχει εξαπολύσει επίθεση στον συνδικαλιστή της Αστυνομίας με αφρομή ερώτηση επιστολή που έστειλε προς τον υπουργό προστασίας του Πολίτη, επισημαίνοντας πως η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αλλά και οι πρωτοβάθμιες Οργανώσεις “ουδέποτε έχουν αποτανθεί στο συγκεκριμένο κόμμα, διαχωρίζοντας σαφώς την θέση μας από τον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα, με δημόσιες μάλιστα ανακοινώσεις μας, ο οποίος φορέας για εμάς τους αστυνομικούς δεν διακατέχεται από τα  Δημοκρατικά Ιδεώδη και τις Αρχές του Συντάγματος και ως εκ τούτου δεν μας εκφράζει ως εκπροσώπους των ενστόλων υπαλλήλων και η όποια Κοινοβουλευτική δραστηριότητα τους για ανάλογα ζητήματα ενεργείται με ιδία πρωτοβουλία”.

Δείτε την σχετική ανάρτηση του προέδρου της ΠΟΑΣΥ


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});