ΓΔΑΕΕ: Νέους δρόμους για την διευκόλυνση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας ανοίγει ο ναύαρχος ε.α. Κυριάκος Κυριακίδης. Δείτε τι ολοκλήρωσε και τον ευχαριστεί ο ΣΕΚΠΥ

ΓΔΑΕΕ: Ο Κυριάκος Κυριακίδης ανοίγει δρόμους στην αμυντική βιομηχανία


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το πρόβλημα της πιστοποίησης των ελληνικών αμυντικών προϊόντων ήταν ένα από τα εμπόδια για τις ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες που ήθελαν να προωθήσουν τα προϊόντα τους τόσο στο εσωτερικό, αλλά κυρίως στο εξωτερικό.

Ο ναύαρχος ε.α. Κυριάκος Κυριακίδης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα στην ΓΔΑΕΕ, άρχισε να μελετά την επίλυση του προβλήματος, η οποία είναι προς το εθνικό συμφέρον.

Τελικά, μέσα στο καλοκαίρι κατάφερε και παρουσίασε ένα ελληνικό σύστημα πιστοποίησης αμυντικού υλικού, αποσπώντας το δημόσιο “ευχαριστώ”, από τον ΣΕΚΠΥ.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού τονίζει:

Όπως πολλές φορές είχαμε επισημάνει κατά το παρελθόν , ένα από τα στρατηγικά προβλήματα για την ανάπτυξη της Εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας ήταν η αδυναμία να πιστοποιούνται τα προϊόντα της εγχωρίως.
Με ικανοποίηση σας ενημερώνουμε, ότι η  ΓΔΑΕΕ προχώρησε στην έκδοση των  Γενικών Οδηγιών Πιστοποίησης Αμυντικού Υλικού (Ιούλιος 2017).
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα στελέχη και τη διοίκηση της ΓΔΑΕΕ που εργάστηκαν για την έκδοση του παραπάνω κανονισμού και να επισημάνουμε ότι η συνεργασία  ΓΔΑΕΕ – ΕΑΒΙ,
για μια ακόμα φορά έφερε θετικά αποτελέσματα προς όφελος της Εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας και της Εθνικής Άμυνας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});Στείλε μας τις δικές σου απόψεις για στρατιωτικά θέματα που σε απασχολούν στο armyvoicegr@gmail.com