Αρχηγός ΓΕΣ: Τι έκανε στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού - ΦΩΤΟ

Αρχηγός ΓΕΣ: Τι έκανε ο Αλκιβιάδης Στεφανής στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού και στο 307 ΠΕΒ (Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης)

Αρχηγός ΓΕΣ: Τι έκανε στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας και στο 307 ΠΕΒ - ΦΩΤΟ>
Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε την 1η ΤΑΞΑΣ και το 307 ΠΕΒ (πρώην 307 ΤΣΥΑΥ), στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας.


Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, το ΓΕΣ, ο Αλκιβιάδης Στεφανής: "Ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές τους, καθώς και για τις δράσεις για τις οποίες το προσωπικό αισθάνεται υπερήφανο".
Ο Αρχηγός συνεχάρη:
- Το προσωπικό της 1ης ΤΑΞΑΣ, διότι κατά το έτος 2017 παρουσίασε ανεκτίμητο έργο, τόσο στον επιχειρησιακό τομέα, όσο και στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς. Στον επιχειρησιακό τομέα, η 1η ΤΑΞΑΣ συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία σε πλήθος απαιτητικών ασκήσεων στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό της Χώρας. Ταυτόχρονα, στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς, εκτέλεσε εκτός όλων των άλλων και 459 αεροδιακομιδές ασθενών και 1.406 ρίψεις αεροπυρόσβεσης.
- Το προσωπικό του 307 ΠΕΒ, διότι κατά το έτος 2017, εργάσθηκε με μεθοδικότητα, απαράμιλλο ζήλο και ευσυνειδησία, με αποτέλεσμα να διασφαλίσει και να διατηρήσει σε υψηλότατο επίπεδο τους δείκτες παραγωγής και διαθεσιμότητας των αεροπορικών μέσων του Στρατού Ξηράς.