Τραγικό! Φαρμακώθηκε η γιαγιά του αδικοχαμένου ΕΠΟΠ στη Λαμία!

Τραγικό! Φαρμακώθηκε η γιαγιά του αδικοχαμένου ΕΠΟΠ στη Λαμία! Δεν άντεξε την απώλεια του αγαπημένου τους εγγονού! Είχε χάσει άλλα δυο παιδιά
Τραγικό! Φαρμακώθηκε η γιαγιά του αδικοχαμένου ΕΠΟΠ στη Λαμία!Το δράμα της οικογένειας του 27χρονου ΕΠΟΠ που έπεσε θύμα τροχαίου, πριν 13 ημέρες συνεχίζεται! Δεν το χωράει ανθρώπου νους!

Η γιαγιά του αδικοχαμένου στρατιωτικού δεν άντεξε και πήρε φυτοφάρμακο και δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο.

Το παιχνίδι της μοίρας λύγισε μία ηλικιωμένη γυναίκα στο Γοργοπόταμο. Έχοντας χάσει σε τροχαία δυστυχήματα τα δύο παιδιά της και τον εγγονό της,  πήγε στο νεκροταφείο και ήπιε φυτοφάρμακο.


Ο πρώτος γιος της άτυχης γυναίκας σε ηλικία 16 ετών καταπλακώθηκε από τρακτέρ στις Βαρδάτες, ενώ ο δεύτερος σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στα Καμένα Βούρλα την παραμονή της Πρωτομαγιάς του 1999 που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο 42χρονος τότε Κώστας Μανανάς, πατέρας του αδικοχαμένου στρατιωτικού,  οδηγούσε το βαν που έπεσε πάνω στο σταθμευμένο βυτιοφόρο και είχε εξαϋλωθεί από την έκρηξη. Στο δυστύχημα είχαν χάσει τη ζωή τους συνολικά πέντε άνθρωποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Τραγικό! Είχε σκοτωθεί σε τροχαίο και ο πατέρας του 27χρονου ΕΠΟΠ!


Ο 27χρονος εγγονός της, Γιώργος Μανανάς, έχασε τη ζωή του στις 15 Δεκεμβρίου έξω από τη Λαμία, όταν η μηχανή που μόλις είχε αγοράσει, «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου επιχείρησε αναστροφή.  Τραγικός απολογισμός τρεις νεκροί.


Πήρε το φυτοφάρμακο και πήγε στο νεκροταφείο


Σήμερα το μεσημέρι η ηλικιωμένη γυναίκα που διαμένει στο Γοργοπόταμο και κάθε ημέρα πήγαινε στο νεκροταφείο για να περιποιηθεί τους τάφους των παιδιών της και του εγγονού της δεν άντεξε.

Στο πρόσωπο του εγγονού της που λάτρευε, έβλεπε τα παιδιά που είχε χάσει. Αυτός ήταν το στήριγμά της στη ζωή. Αυτός ο θάνατος δεν ξεπερνιόταν.

ΔΕΙΤΕ Πώς χάθηκε ο 27χρονος ΕΠΟΠ στο τροχαίο

Έτσι λοιπόν σήμερα πήρε ένα μπουκάλι φυτοφάρμακο και πήγε στο νεκροταφείο του χωριού. Πριν πάει, φέρεται να ενημέρωσε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο αν και βρισκόταν μακριά, κινητοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ, την αστυνομία και άλλους συγγενείς.


Αμέσως όλοι έτρεξαν στο νεκροταφείο, όπου βρήκαν την ηλικιωμένη γυναίκα να έχει καταναλώσει άγνωστη ποσότητα από φυτοφάρμακο.

Αμέσως την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη.

Πηγή: LamiaReport