Σοκ! Στρατιωτικός αυτοπυρπολήθηκε και έκαψε τα παιδιά του!

Σοκ! Στρατιωτικός αυτοπυρπολήθηκε και έκαψε τα παιδιά του! Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κάποιος την τραγωδία
Ανείπωτη είναι η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί στην Νέα Σμύρνη, μετά απο μικρής έκτασης φωτιά σε διαμέρισμα.

Απο το σπίτι ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ένας 45χρονος άνδρας και τα δύο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 8 και 10 ετών, που δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και είναι όλοι νεκροί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ Αυτοκτονία στρατιωτικού: Πού υπηρετούσε ο αυτόχειρας που έκαψε τα παιδιά του


Οι πληροφορίες απο αστυνομικές πηγές και απο στελέχη της Πυροσβεστικής αναφέρουν ότι όλα συνέβησαν όταν ο 45χρονος πατέρας, στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, σύμφωνα με μαρτυρίες, επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για  στρατιωτικό από την Πολεμική Αεροπορία. Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν είναι εν ενεργεία ή απόστρατος.


Στο σπίτι έχουν βρεθεί γραμμένα στον τοίχο, εν είδει σημειώματος, μηνύματα του άνδρα, ο οποίος έχει χωρίσει με την – πρώην πλέον – σύζυγο του και μητέρα των δύο παιδιών, τα οποία είχε πάρει στο σπίτι του για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο.

Δυστυχώς, απο την φωτιά που επεκτάθηκε στο υπονοδωμάτιο του μικρού σπιτιού στην οδό Κοραή, στην Νέα Σμύρνη, μετά απο την προσπάθεια του 45χρονου να αυτοπυρποληθεί, προκλήθηκαν αναθυμιάσεις, οι οποίες δηλητηρίασαν τους πνεύμονες των δύο μικρών παιδιών, τα οποία έδωσαν «μάχη για την ζωή», αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, όπως άλλωστε και ο ίδιος ο αυτόχειρας.


Το σημείωμα που ίσως δώσει διαστάσεις δράματος


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, επιβεβαιώθηκε το χειρότερο δυνατό σενάριο. Ο 45χρονος άνδρας και τα δύο παιδιά, μόλις οκτώ και δέκα ετών, δεν τα κατάφεραν και έχασαν την ζωή τους.

Ωστόσο το νέο στοιχείο είναι το εξής: Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκε ένα σημείωμα. Μοιάζει πια πιθανό να έχει γραφτεί μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το σημείωμα ξεκινούσε λέγοντας: «Δεν αντέχω άλλο»…


Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποφάσισε να αυτοκτονήσει ο 45χρονος άνδρας, παίρνοντας μαζί του και τις δύο αθώες παιδικές ψυχές.