Πρωτοβουλία στήριξης της χήρας του αδικοχαμένου στρατιωτικού από συναδέλφους

Πρωτοβουλία στήριξης της χήρας του αδικοχαμένου στρατιωτικού από συναδέλφους  - Τι αναφέρουν σε επιστολή τους στην στρατιωτική ηγεσία και στην ΕΑΑΣ

Πρωτοβουλία στήριξης της χήρας του αδικοχαμένου από τις πλημμύρες στρατιωτικού, ανέλαβε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων ΕΜΘ.

Ο ΠΣΑΕΜΘ, απέστειλε δυο επιστολές, μια προς τον Αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή και άλλη προς τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων ΕΑΑΣ, με τς οποίες ζητά την συνδρομή τους στην στήριξη της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει;

 Την 15η Νοεμβρίου 2017 έχασε τη ζωή του ο ε.α Λγος κ.Γεώργιος Πολυμερόπουλος, πατέρας 2 ανηλίκων παιδιών, στις καταστροφικές πλημύρες της Δυτικής Αττικής.

 Σύμφωνα με το N.4387/2016 η χήρα του συναδέλφου θα λάβει μόνο για 3 έτη σύνταξη χηρείας και μετά θα διακοπεί οριστικά. Όπως καταλαβαίνετε από σήμερα αρχίζει ο Γολγοθάς για μια μάνα ,με υποχρεώσεις εξυπηρέτησης στεγαστικού δανείου ,ανατροφής των 2 ανηλίκων παιδιών της και που ουσιαστικά είναι αγώνας επιβίωσης.


 Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας γνωρίζοντας την ευαισθησία που σας διακρίνει ευελπιστεί ότι θα μεριμνήσετε ώστε η οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου μας να έχει την απαραίτητη στήριξη από την μεγάλη οικογένεια του Ελληνικού Στρατού, μιας και δεν αξίζει τέτοιο μέλλον για τις οικογένειες των ε.ε και ε.α στελεχών του Ε.Σ.

 Με την ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας των Ε.Δ και της ημέρας του αποστράτου-βετεράνου της 21ης Νοεμβρίου σας παρακαλούμε όπως πράξετε τα δέοντα και όπως κινητοποιήσετε το προσωπικό του Ε.Σ για την στήριξη της οικογένειας του αδικοχαμένου συναδέλφου μας.


Με τιμή
 Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος  Παναγιώτου Δημήτριος   Ανθστης ε.α
Ο Γενικός Γραμματέας Χαράλαμπος Καραγιάννης  Ανθστης ε.α