Μεραρχία Υποστήριξης: Για πρώτη φορά στη Σχολή Ευελπίδων - ΦΩΤΟ

Μεραρχία Υποστήριξης: Παρουσίασε το έργο της για πρώτη φορά στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων - Τι περιελάμβανε η παρουσίαση

Μεραρχία Υποστήριξης: Για πρώτη φορά στη Σχολή Ευελπίδων - ΦΩΤΟ
Την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση από τη Μεραρχία Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ), στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), στο πλαίσιο επιμόρφωσης των Ευελπίδων και της ενημέρωσής τους για τη σπουδαιότητα του έργου και της αποστολής των Διευθύνσεων των Σωμάτων και των Μονάδων Διοικητικής Μέριμνας. Η παρουσίαση περιελάμβανε τα παρακάτω:

- Βασική ενημέρωση της ΜΕΡΥΠ και της δράσης «Είμαστε Υπερήφανοι».


- Παρουσίαση εξοπλισμού, που αναδεικνύει τις δυνατότητες από πλευράς Τεχνικού (ΤΧ), Υλικού Πολέμου (ΥΠ), Εφοδιασμού - Μεταφορών (ΕΜ) και Υγειονομικού (ΥΓ).


- Παρουσίαση μέρους των εκθεμάτων του Μουσείου Βαλκανικών Πολέμων και του Κτηνιατρικού Μουσείου Λαρίσης.


- Επίδειξη δυνατοτήτων 2 Στρατιωτικά Εκπαιδευμένων Σκύλων (ΣΕΣ), σε ρόλους φύλαξης εγκαταστάσεων και ελέγχου ναρκωτικών ουσιών.


Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, το Γενικό Επιτελείο Στρατού: "Η παραπάνω δραστηριότητα, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Σχολή, προκάλεσε τα εξαιρετικά ευνοϊκά σχόλια των Ευελπίδων, οι οποίοι αποκόμισαν ιδιαίτερα επωφελείς γνώσεις και παραστάσεις για τον ρόλο και τις δυνατότητες της Διοικητικής Μέριμνας".