Γλυφάδα: Ελεγχόμενη έκρηξη βλήματος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Γλυφάδα: Ελεγχόμενη έκρηξη βλήματος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου - Οι οδηγίες του δήμου Γλυφάδας στους κατοίκους της περιοχής


Γλυφάδα: Ελεγχόμενη έκρηξη βλήματος του Β' Παγκοσμίου ΠολέμουΣε ελεγχόμενη έκρηξη, σε βλήμα πυροβολικού γερμανικής προέλευσης, του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, θα προχωρήσει σήμερα Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 ο δήμος Γλυφάδας, από τις 10.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ..


Το βλήμα αποκαλύφθηκε μετά από εκσκαφή στο όριο της περίφραξης του στρατοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας-ΕΤΗΜ, στην Άνω Γλυφάδα.


Σε ανακοίνωσή του, ο δήμος Γλυφάδας, διαβεβαιώνει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.Το βλήμα βρίσκεται υπό τον έλεγχο και την επιτήρηση της Πολεμικής Αεροπορίας και η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από απολύτως εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας.


Οδηγίες του δήμου προς τους ενοίκους και τους περιοίκους


Ο δήμος ενημερώνει τους πολίτες τη συγκεκριμένη ημέρα και τις συγκεκριμένες ώρες κανένα αυτοκίνητο να μην διέρχεται και να μην σταθμεύει και κανείς πεζός να μην κινείται:


- επί της οδού Μικράς Ασίας, από την είσοδο του ΕΤΗΜ ως την διασταύρωση με την οδό Άπω Ανατολής

- επί της οδού Αγίου Νεκταρίου, από τη διασταύρωση με την οδό Μικράς Ασίας μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Τενέδου.


Επίσης, απευθύνει έκκληση στους ενοίκους των κατοικιών στην περιοχή κατά τις ώρες αυτές, να έχουν κλειστά όλα τα παντζούρια και ανοιχτά όλα τα παράθυρα, προκειμένου να μην προκληθεί καμία ζημιά.