Αυτοκτονία στρατιωτικού: Το δράμα του πιστού του φίλου

Αυτοκτονία στρατιωτικού: Το δράμα του πιστού του φίλου - Ακόμα τον περιμένει να φανεί στη Μονάδα

Αυτοκτονία στρατιωτικού: Το δράμα του πιστού του φίλουΤην ώρα που δυο οικογένειες έχουν βυθιστεί στο πένθος από την ανείπωτη τραγωδία στη Νέα Σμύρνη κι ενώ ακόμα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα γίνει η κηδεία του δραματικού πατέρα που έφυγε από τη ζωή παίρνοντας και τις ζωές των δυο του παιδιών, η Μονάδα του έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα δράμα.

Μια ψυχή, τον περιμένει να φανεί. Πρόκειται για τον σκύλο που είχε στην ευθύνη του, καθώς ο ΕΜΘ που υπηρετούσε στην υπηρετούσε στην 21 η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, ήταν συνοδός σκύλου.

Μάλιστα πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ζωηρό σκύλο, ο οποίος ήταν πλήρως αφοσιωμένος στο αφεντικό του, σε σημείο που να είναι δύσκολο ακόμα και να τον ταϊσει κάποιος άλλος.


Η Μονάδα του τώρα έχει να αντιμετωπίσει κι αυτό το θέμα, καθώς το σκυλί αναζητά τον πιστό του φίλο κι αυτός δεν έχει φανεί τις τελευταίες ημέρες.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό ο σκύλος να είναι ιδιαίτερα ανήσυχος και να είναι αρκετά δύσκολη η φροντίδα του από την Μονάδα.

Σίγουρα θα χρειαστεί αρκετή υπομονή και επιμονή σε όποιους αναλάβουν  το δύσκολο έργο της επανασύδνεσης του σκύλου με άλλον συνοδό.