Βουλή: Τι είπε ο Κικίλιας για τα αναδρομικά και τις αποφάσεις του ΣτΕ

Βουλή: Στα αναδρομικά και τις αποφάσεις του ΣτΕ αναφέρθηκε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας χθες κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑΗ κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι γνωστό σε όλους ότι υφάρπαξε την ψήφο των Ελλήνων λέγοντας ψέμματα. Τόσα πολλά μάλιστα που ντράπηκαν και οι λέξεις. Έχουν περάσει 2,5 χρόνια και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ακόμα περιμένουν να τους πουν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος τι θα γίνει με τα αναδρομικά τους.

Η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά είχε δώσει το 50% των αναδρομικών.

Εσείς κυβερνάτε ήδη περισσότερο από την προηγοούμενη κυβέρνηση την οποία ανατρέψατε. Να δούμε λοιπόν τι στ' αλήθεια έχει γίνει.

Πριν από αυτό να μου επιτρέψετε να διαβάσω τη δήλωση του Πάνου Καμμένου στις 18 Ιανουαρίου του 2015 κατά την επίσκεψή του στο συνοριοφυλάκιο της Νίκης στη Φλώρινα.


Μια εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές ο Πάνος Καμμένος έλεγε:

 "Θέλω να στείλω ξεκάθαρα το μήνυμα ότι προϋπόθεση για να συμεμτέχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε μια κυβέρνηση εθνικής συννενόησης, ή συνεργασίας ή εθνικής ενότητας, είναι ότι θα εφαρμοστεί άμεσα η απόφαση του ΣτΕ για την επαναφορά των μισθών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και των δικαστικών. Πρόκειται για παραβίαση της νομοθεσίας, για κατάλυση του Συντάγματος και κατάλυση της ίδιας της Δικαιοσύνης του πυλώνα της Δημοκρατίας"

Θα το καταθέσω στα πρακτικά. Αν αυτό δεν είναι απόδειξη της κοροϊδίας του ελληνικού λαού και των Ενόπλων Δυνάμεων, τότε ποια είναι;

Δείτε το video