Βασιλοχουντικοί κήρυξαν πόλεμο στον Βίτσα για τον συνδικαλισμό!

Φαντάσματα του παρελθόντος σε αγαστή συνεργασία με συνδικαλιστές κήρυξαν πόλεμο στον Βίτσα,  ο οποίος κόβει την φωτογραφική διάταξη του άρθρου 27Κλιμακώνεται ο πόλεμος κατά του Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος δεν δέχεται την φωτογραφική διάταξη του άρθρου 27 του νομοσχεδίου του ΥΠΕΘΑ και έχει δηλώσει ότι ετοιμάζει αλλαγές.

Σκοτεινοί κύκλοι -φαντάσματα του παρελθόντος- σε αγαστή συνεργασία με συνδικαλιστές οι οποίοι ευνοούνται από τις φωτογραφικές διατάξεις, έχουν κηρύξει "πόλεμο" κατά του ΑΝΥΕΘΑ με διάφορα δημοσιεύματα περί διατάραξης της πειθαρχίας στο στράτευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στρατιωτικός συνδικαλισμός: Ο Βίτσας αλλάζει το άρθρο 27 - ΒΙΝΤΕΟ


"ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια της πειθαρχίας του στρατεύματος" είναι χαρακτηριστικά ο τίτλος δημοσιεύματος Blogger ο οποίος είναι απόστρατος και δηλώνει "αγωνιζόμενος βασιλόφρων", έχοντας μάλιστα και σχετική σελίδα στο Facebook.


Η αποκάλυψη έρχεται από την ιστοσελίδα stratiotikos.gr η οποία δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες - ντοκουμέντα από το προφίλ του συγκεκριμένου απόστρατου - blogger, ο οποίος όπως φαίνεται επιτίθεται ακόμα και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Η Ελλάδα έχει αποφασίσει να στείλει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας με δημοψήφισμα τα φαντάσματα της βασιλείας, την οποία ο απόστρατος όχι απλά ασπάζεται, αλλά δηλώνει και "αγωνιζόμενος βασιλόφρων" για να την επαναφέρει!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοβουλία Βίτσα για διάλογο ΠΟΜΕΝΣ - ΠΟΕΣ - Αρνείται ο Τσουκαράκης


Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τον σύμβουλο του κ. Καμμένου και πρόεδρο της ΠΟΕΣ, ο οποίος μάλιστα αναδημοσιεύει συχνά τις αναρτήσεις του στη προσωπική του σελίδα.

Τις τελευταίες ημέρες ο blogger έχει επιδοθεί σε πλήθος δημοσιευμάτων που καλούν τους στρατιωτικούς να καταδικάσουν τους αντίπαλους του Τσουκαράκη, τον οποίο λίγο πολύ παρουσιάζει στο blog του σαν "θεό". 

Η ειρωνεία βέβαια είναι ότι σε πρόσφατο δημοσίευμά του, το οποίο ο κ. Τσουκαράκης προώθησε μέσω της σελίδας που διαθέτει ως celebrity (αλλά και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού) στο Facebook, δημοσίευμα με τίτλο "Διώξτε τα "πολιτικά κατακάθια του παρελθόντος". 


Όχι μην ξεγελαστείτε, δεν αφορούσαν τις πολιτικές προτιμήσεις του Blogger όπως αυτές εκφράζονται στον λογαριασμό του στο Facebook... Αυτές ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ μάλλον τις παραβλέπει. 


Δείτε κι άλλες φωτογραφίες στο www.stratiotikos.gr