Πολεμική Αεροπορία: Οι σμηνίτες με τα καπνογόνα! Εντυπωσιακή ΦΩΤΟ

Μια απίθανη ΦΩΤΟ με σμηνίτες έστειλε σήμερα η Πολεμική Αεροπορία. Δείτε πού είναι "οι σμηνίτες με τα καπνογόνα"! 

Πολεμική Αεροπορία: Οι σμηνίτες με τα καπνογόνα! Εντυπωσιακή ΦΩΤΟ


Η εντυπωσιακή φωτογραφία προέρχεται από την ορκωμοσία των σμηνιτών στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη. Ο φωτογράφος εκτός από ωραίο θέμα είχε και την ανάλογη έμπνευση!

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ΓΕΑ, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των κληρωτών της Ε΄ ΕΣΣΟ 2017, στις εγκαταστάσεις του Διακλαδικού Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης, στην Τρίπολη, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου.


Στην τελετή παραβρέθηκαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, κ. Αλέξανδρος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ελέγχου Παραλαβής Υλικών της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού, Ταξίαρχος Ιωάννης Κολυβάς ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Θωμάς Χατζηαθανασίου, αντιπροσωπείες των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές Αρχές, καθώς και συγγενείς και φίλοι των Νεοσυλλέκτων.