Παναγιώτης Φαραντάτος: Άρχισε τις πρώτες πολιτικές εμφανίσεις στον Έβρο

Τις πρώτες πολιτικές εμφανίσεις ως υποψήφιος στον Έβρο άρχισε ο στρατηγός Παναγιώτης Φαραντάτος. Φέρεται να έχει "κλειδώσει" στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο
Με την παραδοσιακή "βόλτα στα καφενεία" μαθαίνουμε ότι έχει ξεκινήσει ο στρατηγός Παναγιώτης Φαραντάτος τις πρώτες του πολιτικές εμφανίσεις στον Έβρο.

Όπως μας πληροφορούν αναγνώστες μας, αμέσως μετά το σχετικό μας δημοσίευμα, όπου έγινε ευρέως γνωστό πως αναμένεται κάθοδος του στρατηγού στον πολιτικό στίβο, ο ίδιος, συνοδευόμενος από φίλους και συνεργάτες έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις σε καφενεία, όπου και επιβεβαιώνει την υποψηφιότητά του.

Φροντίζει μάλιστα να προμηθεύει όποιον του το ζητήσει με τα στοιχεία επικοινωνίας του για να μην χαθούν μέχρι τις εκλογές όποτε αυτές κι αν γίνουν.


Άλλωστε ο στρατηγός με επιστολή του προς το armyvoice.gr έχει επιβεβαιώσει την εμπλοκή του με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστολή Φαραντάτου για την υποψηφιότητα σε Έβρο! Τι λέει για Δημοσχάκη

Ωστόσο υπάρχουν ορισμένοι που υποστηρίζουν πως -ανάλογα με τον πότε θα γίνουν εκλογές- μπορεί να υπάρξει κώλυμα εκλογιμότητας για τον στρατηγό στην περιοχή, καθώς υπηρέτησε στην 12η Μεραρχία πολύ πρόσφατα και δεν έχει κλείσει η τριετία που απαιτεί ο νόμος.

 Δεν το γνωρίζουμε, αλλά αυτό θα πρέπει να απασχολήσει τα κομματικά επιτελεία όταν συντάξουν τα ψηφοδέλτια. Ωστόσο, όπως ο ίδιος ο στρατηγός πληροφορεί τον κόσμο και αυτοί μας τα μεταφέρουν, έχει εξασφαλίσει πως θα είναι υποψήφιος στον Έβρο.