Μακελειό στο ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ : 20 νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες - Νεκρός ο δράστης

Μακελειό στο ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ: Ελεύθερος σκοπευτής αιματοκύλισε συναυλία- 20 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες από τα πυρά του δράστη 


Μακελειό στο ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ : 20 νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες - Νεκρός ο δράστηςO ελεύθερος σκοπευτής που σκόρπισε τον θάνατο σε συναυλία στο Λας Βέγκας. είναι νεκρός, ανακοίνωσε ο σερίφης της πόλης.

Η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο ως δράστη της επίθεσης στο Λας Βέγκας στον 32ο όροφο του ξενοδοχείου Mandalay Bay, όπου και πέθανε.

Η αστυνομία αναζητεί μία γυναίκα που ταξίδευε με τον ύποπτο πριν από την επίθεση.
Περισσότεροι από 20 νεκροί και 100 τραυματίες από την ένοπλη επίθεση στο Λας Βέγκας.

 Δεκάδες άνθρωποι φαίνονταν να τρέχουν να σωθούν, εγκαταλείποντας την περιοχή στο Λας Βέγκας. Αναφορές πως ο ελεύθερος σκοπευτής πυροβολούσε από τον 32ο όροφο. Στο φεστιβάλ βρίσκονταν πάνω από 30.000 άνθρωποι. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας ύποπτος σκοτώθηκε και ότι πιστεύεται πως δεν υπάρχουν «άλλοι ένοπλοι ύποπτοι στην περιοχή της συναυλίας».

«Επιβεβαιώνουμε ότι ένας ύποπτος εξουδετερώθηκε.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Επαναλαμβάνουμε, μην κυκλοφορείτε στην περιοχή της κεντρικής λεωφόρου (the Strip) αυτήν την ώρα», ανακοίνωσε η αστυνομία του Λας Βέγκας στο Twitter.

Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωινκής δικτύωσης ανάφεραν ότι το ξενοδοχείο Mandalay Bay Casino είχε αποκλειστεί και ότι δύο ένοπλοι πυροβόλησαν έναν σωματοφύλακα και αστυνομικούς.

Ο εκπρόσωπος του University Μedical Center Hospital δήλωσε ότι 14 από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και φέρουν τραύματα από σφαίρες.

Ο μουσικός Luke Combs δήλωσε πως υπήρχε ελεύθερος σκοπευτής στο φεστιβάλ που γινόταν κοντά στο Mandalay Bay. Ένας ύποπτος, όπως δήλωσε πηγή της αστυνομίας στο CNN, βρέθηκε νεκρός στον 32ο όροφο. Υπάρχουν αναφορές για πολλούς ελεύθερους σκοπευτές χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες.

Πηγή: www.newsit.gr