ΚΕΔΙΣΑ: Σεμινάριο για Ασφάλεια,Τρομοκρατία, Οργανωμένο Έγκλημα ειδικά για στρατιωτικούς


Το Κέντρο Διεθνών Στρατηγικών Αναλύσεων - ΚΕΔΙΣΑ διοργανώνει ειδικό σεμινάριο με θέμα: "Ζητήματα Εσωτερικής και Εξωτερικής Ασφάλειας- Τρομοκρατία & Οργανωμένο Έγκλημα"ΚΕΔΙΣΑ: Σεμινάριο για Ασφάλεια,Τρομοκρατία, Οργανωμένο Έγκλημα ειδικά για στρατιωτικούς
 Το σεμινάριο είναι 3ωρης διάρκειας και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 και ώρες 17.00-20.00 στο Athens Investment Centre (Βασιλέως Κωνσταντίνου 44, Αθήνα, πλησίον σταθμού μετρό «Ευαγγελισμός»).

Εισηγητής του ειδικού σεμιναρίου, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Διπλωμάτες, είναι ο διακεκριμένος Ερευνητής Δημοσιογράφος ειδικός σε θέματα Ασφάλειας κ.Ιωάννης Μιχαλέτος.

Η υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους γίνεται ηλεκτρονικά στο info@kedisa.gr, έως την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017. Στο e-mail προς το ΚΕΔΙΣΑ θα πρέπει να αναγράφεται το Ονοματεπώνυμο, Επάγγελμα-Ιδιότητα, τηλέφωνο και η δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δεδομένου ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την αποστολή της αίτησης.


Περιγραφή περιεχομένου σεμιναρίου


Περίγραμμα βασικών ζητημάτων Εσωτερικής και Εξωτερικής Ασφάλειας της Ελλάδος με έμφαση στη τρομοκρατία και το οργανωμένο έγκλημα. Θα γίνει παρουσίαση «case studies» τα οποία αποτελούν υλικό πρωτογενούς έρευνας του εισηγητή του σεμιναρίου. Θα ακολουθήσει συζήτηση «στρογγυλής τραπέζης» μεταξύ των συμμετεχόντων και θα ισχύσει ο κανόνας του Chatham House.

Σημαντικές πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ΚΕΔΙΣΑ