Υμνητές της Χούντας θέλουν δοτό πρόεδρο τον Τσουκαράκη! ΦΩΤΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Υμνητές της χούντας ζητάνε την φωτογραφική διάταξη για να νομοθετηθεί η άλωση των στρατιωτικών από τον σύμβουλο του Πάνου Καμμένου! Μόλις χθες γράψαμε ότι βασιλοχουντικοί έχουν στήσει πόλεμο στον αναπλήρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, επειδή τόλμησε να ασχοληθεί σοβαρά με την φωτογραφική διάταξη του άρθρου 27 του νομοσχεδίου που συζητιέται στη Βουλή και να προτείνει αλλαγές.

Σήμερα, υμνητές της χούντας που βαδίζουν σε αγαστή συνεργασία με τον κ. Τσουκαράκη, επιχειρούν να πείσουν την πολιτική ηγεσία να μην προχωρήσει στην αλλαγή της φωτογραφικής διάταξης! 

Πάντω φαίνεται ότι και ο Πάνος Καμμένος έστω και την τελευταία στιγμή αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και δεν επιμένει να περάσει την φωτογραφική διάταξη.

Προφανώς ο άνθρωπος τόσο καιρό είχε δεχθεί την εικόνα που του έδιναν τόσο ο σύμβουλός του όσο και οι πέριξ αυτών και δεν είχε διαμορφώσει σφαιρική άποψη. 

Ελπίζουμε να έχει καταλάβει τι συνέβαινε και πόσο λάθος θα ήταν να "διορίσει" με νόμο άτομα τα οποία προκαλούν αντιδράσεις και διχάζουν το στράτευμα.Οι υμνητές της χούντας και τουΤσουκαράκη

Όπως έχουμε διαπιστώσει αυτοί που υμνούν τα φαντάσματα του παρελθόντος, παρέα με "δημοσιογράφους" - εξαπτέρυγα προσπαθούν να πείσουν για το πόσο σωστό είναι να ψηφιστεί νόμος που να χρίζει τον κ. Τσουκαράκη πρόεδρο. Και πως αν δεν συμβεί αυτό, το στράτευμα θα διχαστεί, θα έρθουν οι δέκα πληγές του Φαραώ και θα συμβούν φοβερά και τρομερά και φοβερά πράγματα σε όλη τη χώρα. 


Οι αναρτήσεις θυμίζουν τα θέματα που έπαιζε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι, (από το οποίο πέρασε ο "δημοσιογράφος" - εξαπτέρυγο), λίγο πριν τις εκλογές του 2015. 

Όλα αυτά βέβαια φροντίζει να τα διαδίδει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, αλλά και μέσα από την προσωπική του σελίδα ως celebrity ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ.

Μάλιστα πολλές φορές κάνει και αρκετά σχόλια για τους 'αποκεί" και τους "αποδώ" και προειδοποιεί για όσα κακά θα έρθουν.


Δείτε μερικά από αυτά

Κι επειδή ισχύει το "δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι" όπως λέει ο λαός μας,. ας δούμε ποιοι είναι οι (διαδικτυακοί) φίλοι που προωθεί μέσω  διαδικτύου ο κ. Τσουκαράκης όπως άλλωστε μας διαφωτίζει ο ίδιος.