Επιστολή Φαραντάτου για την υποψηφιότητα σε Έβρο! Τι λέει για Δημοσχάκη

Άμεση απάντηση από τον στρατηγό Παναγιώτη Φαραντάτο για την υποψηφιότητά του στον Έβρο! Τι λέει για τις σχέσεις του με τον Δημοσχάκη

Επιστολή Φαραντάτου για την υποψηφιότητα σε Έβρο! Τι λέει για Δημοσχάκη
Αίσθηση προκάλεσε το δημοσίευμα του Armyvoice.gr για την υποψηφιότητα του στρατηγού Παναγιώτη Φαραντάτου με τη Νέα Δημοκρατία στον Έβρο!


Το δημοσίευμα έγινε viral και το διαδίκτυο έχει πλημμυρίσει με σχόλια.

Ο στρατηγός επικοινώνησε με το Armyvoice.gr και δεν διαψεύδει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος! Ωστόσο, λέει το τυπικό που όλοι λένε πως η τελική επιλογή των υποψηφίων είναι αρμοδιότητα των οργάνων του κόμματος.

Παράλληλα σπεύδει να προλάβει ενδεχόμενα σχόλια για τις σχέσεις του με τον Αναστάσιο Δημοσχάκη, ο οποίος είναι σήμερα ο μοναδικός βουλευτής που έχει εκλεγεί με τη ΝΔ στην περιοχή.

Αναφέρει ότι οι σχέσεις του με τον πρώην Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και σημερινό βουλευτή είναι άριστες τόσο σε προσωπικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.Η επιστολή


Αξιότιμοι κύριοι,

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε η επιλογή υποψήφιου βουλευτή απο το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας γίνεται μέσα απο θεσμοθετημένες διαδικασίες και μόνο. Αν έχετε κάποια περαιτέρω πληροφόρηση εσείς σχετικά, σας καλώ να με ενημερώσετε.
Όσο για τον Αναστάσιο Δημοσχάκη σας αναφέρω πως οι σχέσεις μου μαζί του είναι άριστες, τόσο σε πολιτικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο καθώς παλεύουμε μαζί απο τον ίδιο προμαχώνα.


Σας ευχαριστώ θερμά
        Μετά τιμής
Παναγιώτης Φαραντάτος
    Αντιστράτηγος ε.α.