Άσκηση Παρμενίων: ΕΠΟΠ στο νοσοκομείο από βολή άρματος!

Άσκηση Παρμενίων; ΕΠΟΠ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όταν έσκασε κοντά του βλήμα από άρμα, στο πεδίο βολής "Ψηλός Στάλος"Άσκηση Παρμενίων: ΕΠΟΠ στο νοσοκομείο από βολή άρματος!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017

Ελαφρά τραυματίστηκε στο αυτό ΕΠΟΠ κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης της άσκησης Παρμενίων 2017, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα www.thrakinea.gr

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Τομαδάκης της ιστοσελίδας www.thrakinea.gr  ήταν παρών στο περιστατικό και μεταδίδει:
Στρατιωτικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όταν κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης της άσκησης «Παρμενίων» στο πεδίο βολής «Ψηλός Στάλος», ήταν εξαιρετικά άτυχος καθώς εκτοξεύτηκε από πολύ κοντά του, βλήμα από άρμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ΕΠΟΠ, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα με την ακοή του.
Ένα ακόμη δυσάρεστο που συνδέεται με το περιστατικό, είναι το γεγονός ότι στο χώρο της άσκησης, ήταν και τα παιδιά του.


Το Armyvoice.gr επιβεβαίωσε το περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα έγινε κατά τη διάρκεια βολής άρματος, πολύ κοντά στο παρατηρητήριο, από όπου παρακολουθούσε η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

Ο άτυχος ΕΠΟΠ ήταν πολυβολητής σε Μ113. Το "εχθρικό" άρμα έκανε βολή με αποτέλεσμα το κύμα να προκαλέσει προβλήματα στην ακοή του ΕΠΟΠ, ενώ έριξε και το δίχτυ κάτω από το οποίο βρίσκονταν τα Μ113.

Πάντως ο ΕΠΟΠ είναι καλά στην υγεία του. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου και θα λάβει φαρμακευτική αγωγή, ενώ σύντομα θα πάρει εξιτήριο, όπως πληροφορούμαστε.