Συνέδριο ΠΟΑΣΥ: Οι Αστυνομικοί στηρίζουν Γερακαράκο

Μηνύματα στήριξης, από τη μια άκρη της Ελλάδας έως την άλλη, στον σημερινό πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρη Γερακαράκο, στέλνουν οι πρωτοβάθμιες ΕνώσειςΣυνέδριο ΠΟΑΣΥ: Οι Αστυνομικοί στηρίζουν Γερακαράκο

Δείτε μερικά από αυτά:Η συντριπτική πλειοψηφία των αντιπροσώπων του Νομού Αττικής, οι οποίοι εκλέγονται στις πρωτοβάθμιες Ενώσεις Αθήνας, Βορειοανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Νοτιοανατολικής Αττικής και Πειραιά, με τους συνδυασμούς Ε.Κ.Α. Αθήνας, Δ.Α.Β/Α.Α., Α.Σ.ΠΥ.Δ.Α., ΑΝ.Α.Σ.Α. & Ε.Κ.Α. Πειραιά αντίστοιχα, μετά από επιμέρους συναντήσεις, αποφάσισε, στο πλαίσιο των αρχαιρεσιών του επερχόμενου 27ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. (26, 27 & 28 Σεπτεμβρίου 2017), τη μαζική στήριξή της στο Πανελλαδικής εμβέλειας Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (Ε.Κ.Α.) και στον επικεφαλής αυτού – Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ.

Η προαναφερόμενη απόφαση πάρθηκε, λαμβάνοντας υπόψη, τόσο το έργο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων τους τελευταίους είκοσι επτά (27) μήνες, όσο και το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που ισχύει στη χώρα μας τα τελευταία οκτώ (8) έτη. Η αμέριστη εμπιστοσύνη των παραπάνω αντιπροσώπων στο Πανελλαδικής εμβέλειας Ε.Κ.Α., πηγάζει κυρίως στη δυναμική και αποτελεσματική αντίδραση του επικεφαλής και των μελών του, καθώς και στην αμερόληπτη διαχείριση σημαντικών ζητημάτων του Κλάδου μας.Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, με την πλειοψηφία των αντιπροσώπων του εν λόγω Σωματείου και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας, μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισαν, στις επερχόμενες εκλογές της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο 27ο Πανελλαδικό Συνέδριο (26, 27 & 28 Σεπτεμβρίου 2017), να στηρίξουν το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) και τον επικεφαλής αυτού, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας, κ. Γρηγόρη Γερακαράκο.

Η παραπάνω απόφαση στηρίζεται στο αγωνιστικό και αμερόληπτο πνεύμα της Ομοσπονδίας μας τους τελευταίους είκοσι επτά (27) μήνες, καθώς και στην έμπρακτη στήριξη των πρωτοβάθμιων Σωματείων ανά την επικράτεια.

Αντιπρόσωποι της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συναντήθηκαν στις , 19 Σεπτέμβρη 2017, για να χαράξουν κοινή γραμμή στήριξης στις επερχόμενες εκλογές της Π.Ο.ΑΣ.Υ που θα διεξαχθούν στο 27ο Πανελλαδικό Συνέδριο, 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2017.

Στην παραπάνω συνάντηση, όλοι οι αντιπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας και αντιπρόσωποι των Ενώσεων Δράμας, Κομοτηνής και Ορεστιάδας αποφάσισαν, με βάση τον μέχρι τώρα έντιμο και μαχητικό αγώνα της διοίκησης της Π.Ο.ΑΣ.Υ., ομόφωνα τη στήριξη τους στο Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) και στον επικεφαλής αυτού – Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόρη Γερακαράκο.  

Δείτε περισσότερες ανακοινώσεις στο ekapolice.gr